Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasound

Vizitator LiviuS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

• titro

2

Top autori în acest subiect

Si mai au si preturile Mari de parca ar fi profesionale, am avut ocazia sa vad diful ala de 21" (250 si ceva de $), si nu are cum sa sune bine, membrana este lipita sub orice critica, urme de adeziv peste tot, si cred ca cantareste juma de Kg :d

Link spre comentariu

am avut la un moment dat un difuzor de 12" la rebobinat Arata foarte bine (dadea impresia de putere): membrana din cauciuc lata, carcasa de aluminiuBobina duala, etc.In final suna ca naiba, asa de rau incat ii puteai da clasa cu un Ying chun de 12"Si cica mai scria pe el si 2X 600W "Active power", Parerea mea ca nu ducea mai mult de 2x70W reali continuu

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Normal ca acel de 21" costa atit . Doar este cel mai bun difuzor din lume !In afara de acest model Ming Sound , nu mai exista un 21" capabil sa dezvolte 102dB . Ce sa mai vorbim ! Tehnologia superioara chinezeasca in plina actiune .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări