Vizitator LiviuS Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Ce parere aveti despre difuzoarele astea? http://www.panasound.ro/speaker.htm Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 StifturiMade in China (in beci :lol: ) Link spre comentariu
Vizitator alex Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Ca si site-ul de altfel. Mi-a spart ochii movul ala. :twisted: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Si mai au si preturile Mari de parca ar fi profesionale, am avut ocazia sa vad diful ala de 21" (250 si ceva de $), si nu are cum sa sune bine, membrana este lipita sub orice critica, urme de adeziv peste tot, si cred ca cantareste juma de Kg Link spre comentariu
titro Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Si este si la acelasi pret cu Hp-21W :!: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 am avut la un moment dat un difuzor de 12" la rebobinat Arata foarte bine (dadea impresia de putere): membrana din cauciuc lata, carcasa de aluminiuBobina duala, etc.In final suna ca naiba, asa de rau incat ii puteai da clasa cu un Ying chun de 12"Si cica mai scria pe el si 2X 600W "Active power", Parerea mea ca nu ducea mai mult de 2x70W reali continuu Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Normal ca acel de 21" costa atit . Doar este cel mai bun difuzor din lume !In afara de acest model Ming Sound , nu mai exista un 21" capabil sa dezvolte 102dB . Ce sa mai vorbim ! Tehnologia superioara chinezeasca in plina actiune . Link spre comentariu
titro Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Am observat ca la ei SPL-ul la difuzoare e proportional cu puterea sau cu diametrul difuzorului. :lol: Iti dai seama ca la 1000 W poti sa obtii 132 dB cu acest difuzor :twisted: ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum