Vizitator Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Vio, ai tuburi faine si ca o sugestie parca ar merge un design mai retro dat amplificatorului, ceva de genul acesta : Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Foarte frumos amplificatorul,eu il fac in stil mai "industrial" Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Am inceput lucrul la acest amplificator. Editat Decembrie 28, 2014 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Am inceput lucrul la acest amplificator.Azi a fost ultima zi ,din 2014 ,cind am folosit letconul,pina pe 25.01.2014 vacanta! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Erata 2015 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Ieri am mai montat ceva piese prin amp,supravegheat atent de.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Amplificatorul este aproape gata,mai am de montat doar transformatoarele de iesire Hammond.Sper sa fie gata la sfirsitul lunii,pina atunci trag o fuga pina in Hong Kong si Japonia,de relaxare. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Sunt in grafic,ieri au sosit transformatoarele de iesire,Hammond 1650R Raa 5k/100W,au costat 228 euro,investitia merita ,e pentru sufletul meu.Astept capacul care o sa acopere toroidalul de alimentare.Luni....Marti sper sa cinte,va tin la curent.Pina la urma am ales traf de 5K,Ua 350V,sper sa obtin 35W,aceasta putere este specificata in foile de catalog ,pentru EL12. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Sunt of-topic ...... VIORELEEEEEEEE mai aveai de gind sa ne lasi cu ochii-n soare , sa stii ca eu urmaresc toate topicurile tale ( caut sa te coiez in tot ceia ce construiesti ) dar mai este mult pina atunci dar......................... nicodata nu est prea tirziu. Vezi ca in luna martie am concediu si vreau sa vin pe la atelierul tau (numai daca vrei si nu mi se schimba programul de lucru) PS. sa nu fie cu suparare dar nu m-mam putut abtine Stima si respect. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Te aștept.Nu prea mai scriu pe aici, pentru ca nu am timp,am multa aparatura de depanat,am atelierul plin,de câteva luni mai ma ajuta un coleg de forum, cind sunt presat de timp,unele lucrări le face el,sa mai încaseze și el,contrar unor bârfe,sunt deschis colaborarilor, cine lucrează cu mine are doar de câștigat. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Saptamana asta o sa termin lucrul la acest amplificator,intentionez sa fac o auditie a aplificatorului,cu cei de pe forum,locul este cel stiut.Auditia va avea loc Duminica,o sa anunt data si ora. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 (editat) Amplificatorul este gata,am ascultat azi o ora pe el,nu am facut nici un reglaj,este in stare bruta,imi placea prea mult cum "cinta" ,nu mai aveam chef de oscilograme,e si miine o zi.Amplificatorul a functionat din prima.Pe data de 22.02.2015 voi face o auditie,cu colegii de pe forum,cine doreste ,intre orele 10..13.Auditia este doar pentru acest amplificator.Locatia este cea cunoscuta,in incinta Electromagnetica,cine doreste alte detalii sa ma contacteze. Editat Februarie 13, 2015 de viobio Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Cred ca este cel mai "antic" amplificator realizat pana acum... de tine si pe forum... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Cred ca este cel mai "antic" amplificator realizat pana acum... de tine si pe forum...Cel mai antic este Red Amplifier,cu EL3/EF6/AZ1 ,tuburi cu contacte laterale.Cel prezentat in acest topic,cred ca este unic in Romania. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Asa este, felicitari... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum