Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce puteti spune despre ea????

Solim

Postări Recomandate

oricum daca tda-ul ala e "amplificarea" finala si tu o pui pe intrarea unui amplif serios o sa ai parte de multa multa putere cu un semnal foarte mic :tonqe:

ce vrei u sa spui este ca sa pun statia asta pe intrarea unei statii mai mari?si atunci mai amplifica si asta putin,nu?
Asta imi aduce aminte de un tip care a venit la mine si a cerut 2 statii stereo de masina ! (pe vremea aia faceam niste amplificatoare tranzistorizate de 10W, eram prin liceu). Eu intreb: Dece 2 ? El raspunde: Ca sa fac una de 20W !!!! :smt017 Eu: Cum? El: Pai le leg una dupa alta!!! :partyman: A plecat tare dezamagit!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

7

• Tavi

4

• Sandu_alex_999

4

• ionut20

3

Top autori în acest subiect

Asta imi aduce aminte de un tip care a venit la mine si a cerut 2 statii stereo de masina ! (pe vremea aia faceam niste amplificatoare tranzistorizate de 10W, eram prin liceu). Eu intreb: Dece 2 ? El raspunde: Ca sa fac una de 20W !!!! :smt017 Eu: Cum? El: Pai le leg una dupa alta!!! :partyman: A plecat tare dezamagit!

Puteai s? i le legi ?i tu în punte. N-ai vrut s? te complici, nu? :smt036
Link spre comentariu

Pai orcum era in punte deja... ~10W pe 8 ohmi. Era o amarata de schema cu 2n3055 finali. Fara prefinali si superdioda mai avea doar 2 tranzistori (pe un canal). Vindeam una cu fix cat era alocatia pe o luna la vremea aia :).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări