Solim Postat Decembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2006 Nu va mi contraiceti mai baieti,e sigur si amplificator, mi-a zis tatameu,ca a folosit-o si el si o zis ca o puso la 4 difuri pe atuncea si ca se auzea destul de bine si tare, si ca unu care se mai pricepea la dinastea se mira cum poate dracia aia mica sa scoata atata?.acuma eu nu stiu k nu am probato.sapt viitoare am sa o pun sa vad ce scoate.si atunci o sa va spun. Link spre comentariu
luc Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 ii dau 2x4w maxim 2x5w.acum 20 de ani era o putere extraordinara in masina :rock: Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Acum o desfac,imediat pun poze cu interioru Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2006 astea-i mai am poze dar is prea mari ca sa le pun.daca mai vreti imi spuneti si le modific Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2006 si asta mere :supz: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Evident ca era un tda :smt005 altceva nu prea avea ce sa fie...oricum daca tda-ul ala e "amplificarea" finala si tu o pui pe intrarea unui amplif serios o sa ai parte de multa multa putere cu un semnal foarte mic :tonqe:Later edit: in toate pdf-urile de pe net scrie ca tda2003 e de 10w , am si eu cateva din astea acasa , sunt noi crek l-e donez unui prieten incepator sa isi faca si el amplificari diy Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 :smt044 :smt044 super putere tda2003 >> 6Wrms :smt067 primul meu amplificator a fost unu cu 2 TDA2003 :drinkers: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Sonorizezi un concert in aer liber cu asta :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2006 oricum daca tda-ul ala e "amplificarea" finala si tu o pui pe intrarea unui amplif serios o sa ai parte de multa multa putere cu un semnal foarte mic :tonqe:ce vrei u sa spui este ca sa pun statia asta pe intrarea unei statii mai mari?si atunci mai amplifica si asta putin,nu? Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 ce vrei u sa spui este ca sa pun statia asta pe intrarea unei statii mai mari?si atunci mai amplifica si asta putin,nu?Ideea e ca daca ai o amplificare profesionala care necesita un semnal de intrare mare si tu vrei sa pui amplificare aia pe un comp. si placa de sunet nu da destul semnal mai poti "amplifica" putin semnalul.P.S. toate amplificarile PRO au intrari la semnal destul de sensibile multe au tensiunea 0.7v la intrare , cu una din asta nu trebuie sa iti mai faci probleme...dar asta e alta poveste. :smt006Later edit : daca are zgomot de fond sau fasait ceva nici sa nu te gandesti sa o pui ca si preamplificare ca o sa se auda infect pe o amplificare de putere :toimonster: Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 garbage :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 Nu fiti rai, acel EQ lucreaza f bine! Link spre comentariu
m.nyck Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Am avut si eu una si am luat egalizorul din ea. :weedman:mergea bine EQ-ul si finali avea LA 5444 daca imi aduc bine aminte Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 E meserie TDA2003 10wati pe 4ohmi asta e maxim la vremea aia era o avere o asemenea jucarie. Link spre comentariu
Vizitator HORIA C Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 am avut ceva asemanator.fac pariu ca are pe final tda 2009,2 buc.in punte! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum