Solim Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Exista banuiesc,asa ceva sami incarc laptopu la masina?.si am mai si auzit pe la altii,dar de unde pot cumpara unul? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 uite aici http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=593 Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2006 mersi,dar pacat ca nu se potrivesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 ce scula ai ? Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Martie 1, 2007 Partajează Postat Martie 1, 2007 iau un UPS ii scot bateria si pun in locul ei o baterie de masina(cu modificarile de rigoare adik ii scad amerajul daca trebuie) merge faza...???ca sa alimentez un pc... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 merge foarte bine chiar si n-are treaba cu amperajul isi ia cat are nevoie.am probat upsuri cu acumulatorul mort pe baterii de masina, am vazut facuta treaba, iar cu modificari de rigoare ... nu stiu care, stiu ca era cu pic si tiristori se incarca de pe alternator( era pus unul de putere ceva mai mare) Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 hmmm...vezi eu asta zic...bateria nu-i pe masina...deci nu-i vorba de nici un alternator sau bobina de inductie...e pur si simplu bateria si ups-ul care sa alimenteze un pc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum