adicontakt Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 (editat) la ce construiesc eu mai mult L metru ma a interesa , din ce in cemai multe montaje folosesc bobine de diferite valori , acum le pot construi fara sa mai imi bat capul de unde sa le procur Editat Octombrie 28, 2014 de adicontakt Link spre comentariu
GanMark Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 acum ai un reper pentru bobinare.... am si eu cumparate de 10 si 100uH dar imi arata 9-11 si 89-102uH...... deci nu stiu dupa cine sa ma iau..... important ca e " viu "............ Link spre comentariu
spark Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 A aparut LCM 4 [/url]">http:// http://members.upc.hu/lethanh.hung/LCFESRmero/en/other.htm Daca face "figuri " dupa incasetare lipeste pe interior band autocolant din ala cu staniol si cu un arculet ( sau un fir ) fai o lagatura cu masa Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 am lipit eu folie de cupru si am legat o cu fir la masa. masoara mai bine fara ecranul ala Link spre comentariu
spark Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Asa am patit eu cu un multimetru Fluke , dupa ce am schimbat acumulatorii, o lua razna Precizia la inductante intre 6-10% e multumtoare iar intre 4-6% este super Depinde de multe lucruri_trasee cablaj_borne de contact_lungime si calitatea cablurilor de la testere_Klenciurile de prindere (cu crocodil sau cu papagali) Dar tinind cont ca este in regim made home DIY are pretentie de echipament de laborator Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 @nel65 ce releu ati folosit dvs.?Puteti sa imi dati ceva detalii?Un cod,ceva... LCM_3_M8 documentatie.pdf Multumesc. Cu stima, Florin. Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Scrie chiar pe el ,HRA-S (pe google HRA-S RELAY) mai jos fisierul lay stergeti extensia pdf si puneti .lay acum ai un reper pentru bobinare.... am si eu cumparate de 10 si 100uH dar imi arata 9-11 si 89-102uH...... deci nu stiu dupa cine sa ma iau..... important ca e " viu "............ daca ai valorile frecventelor de start corecte (adica 500-510 khz si cam 360 khz ,ia-te dupa aparat ,crede-l Link spre comentariu
nico_2010 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 acum ai un reper pentru bobinare.... am si eu cumparate de 10 si 100uH dar imi arata 9-11 si 89-102uH...... deci nu stiu dupa cine sa ma iau..... important ca e " viu "............ Pentru calibrare cauta un condensator cu toleranta de 0.5% sau, in cel mai rau caz, de 2% si verifica valoarea afisata. daca aceasta valoare se incadreaza in limita de toleranta a condensatorului atunci totul este OK, inclusiv la masurarea bobinelor. Se pare ca aparatul tau ar fi bine calibrat totusi. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Ganmark , bobina de 10 primita de la tine mi-o afiseaza 9.89 . calibreaza aparatul inainte de masuratoare (da pe L baga bornele in scurt da oe calibrare etc) inca ceva , bobine tip rezistenta nu sunt chi8ar asa de precise Link spre comentariu
GanMark Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 ok asa am facut...sunt multumit ...de aparat.... de ambele ....raman la cea clona deocamdata...in sensul ca nu imi face figuri comutatoarele de 2 lei.... prin releu inca nu da rateuri.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Unde gasiti releele astea bengoase HRA-S?? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 eu am pus alt tip. e adevarat ca a trebuit sa dau alte gauri dar a iesit cum trebuie Link spre comentariu
GanMark Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) si de la tehno....sunt bune..... releu.bmp Editat Octombrie 31, 2014 de GanMark Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Marefeream la modelul acela mic, nu l-am vazut decit prin modemurile de dial-up! Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 aici se gasesc mai multe modele de relee miniatura(sper sa nu se considere reclama ...am vrut doar sa ajut!)...http://www.tme.eu/ro/katalog/#id_category=112503&page=1&s_field=artykul&s_order=ASC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum