kinderu56 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 si concluzia ar fi ? le are cineva pe amandoua facute si a comparat masuratorile ? Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 care este diferenta intre cel cu pic si cel cu atmega ? din punct de vedere al masuratorilor si al preciziei eu am modelu cu pic merita sa il inlocuiesc cu modelul cu atmega ? care din ele este mai precis in masuratori? multumesc Eu am toate variantele de esr ce au aparut pe forum.Dupa mine cel mai indemanatic si mai reusit este ce vedeti aici http://www.elforum.info/topic/94827-c-esr-cu-analizor-lcfp-de-la-miron63/ Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 si concluzia ar fi ? le are cineva pe amandoua facute si a comparat masuratorile ? Asa cum am mai scris precizia si acuratetea masuratorilor nu se poate compara intre doua produse care nu folosesc componente de aceeasi precizie, calitate si stabilitate termica. La fel, nu se pot compara doua produse cu aceasi functie dar avand softuri diferite (unul poate sa includa capacitatile si inductantele parazite, altul nu). Concluzia o tragi singur ... sau construiesti de la zero ambele variante folosind componente cu acelasi nivel de toleranta si de la acelasi producator si apoi poti face o comparatie insa incompleta. Cam asta e concluzia, fie ca iti convine fie ca nu. Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Ok, multumesc de lamuriri, trebuie sa mai inlocuiesc condensatorii de 1nF (cu unii mai buni, cel de 33nf e poliester, bobina e una recuperata ok), sa mai fac niste comparatii, masuratori, inscriptionare si la treaba. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Ok, multumesc de lamuriri, trebuie sa mai inlocuiesc condensatorii de 1nF (cu unii mai buni, cel de 33nf e poliester, bobina e una recuperata ok), sa mai fac niste comparatii, masuratori, inscriptionare si la treaba. Cauta condensatori de 1 nF NPO (cam greu de gasit, dar nu imposibil) si cu toleranta de cel mult 2% (si mai greu de gasit) si incearca sa gasesti pentru operatiunea de calibrare un condensator cu toleranta de cel mult 0.5% (daca valoarea masurata a acestuia este in interiorul plajei de toleranta nu-ti mai bate capul cu obtinerea unei precizii mai mari). Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Am inlocuit ceramicii de 1nF cu multistrat (astia ii aveau mai buni), dupa ce am "capturat" un condensator etalon de 472,14 pF(masurat la un laborator), la citire a aratat 471,1 pF, deci precizie arhisuficienta (sau cine stie? ). O data cu cresterea valorilor, eroarea este mai mare, dar pe mine ma intereseaza mai mult ESR-ul, mai "filtrez" stocul de recuperate. O surpriza neplacuta am avut-o cu niste condensatori wima de 0,47uF la 1,6kV, arata 0,21 uF, deci, e un aparat foarte util. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Salut, mai are cineva hex-ul la la versiunea cu comutatoare? Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 cred ca asta ar fi v.1.2d.rar Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Am realizat si eu acest LC metru dar din pacate nu functioneaza, apar niste patratele pe ecran, tind sa cred ca nu e bun hex-ul. Cine mai are un hex functional Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 ai reglat contrastrul din semireglabil? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Da, se vad doar patratelele. Am incercat si hex-ul postat de GanMark si nu vrea, acum am intrat pe topicul de la rusi si le iau la rand pe toate. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Dacă nu merge cu ăsta ...atunci, sigur ai ceva defecțiuni pe placă. Sau poate ai folosit altă versiune de cablaj?La ruși sunt atâtea versiuni ...încât n-ai să reușești să găsești softul potrivit! Dar dacă ai făcut cablajul postat de @nel65 , trebuie să meargă acest soft... Nu uita să setezi fusebiții...Low-FE;High-D9 v.1.2d.rar Link spre comentariu
spark Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Imi poate spune si mie cineva cum se face calibrarea la versiunea cu push-buton. Am incercat la rusi dar nu am inteles nimic prin google translate Link spre comentariu
remus2509 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Bună ziua as dori sa fac și eu aceasta varianta cu butoane ,sau cu comutatoare ,are cineva fișierele hex eep schema multumesc Link spre comentariu
remus2509 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 (editat) La 21.01.2020 la 1:41, spark a spus: Mulțumesc Editat Septembrie 12, 2023 de remus2509 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum