Vizitator numanx Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Salutari,Trebuie sa il ajut pe un prieten cu o conexiune wireless la distanță aproximativ ~4-5km linie dreapta, as avea nevoie de niste sugestii cu privire la echipamentele care sa le folosesc. O sa merg pe 5ghz si ceva antene grid. As vrea sa obțin o rata de transfer undeva între 11-54 mb/s si sa fie cat mai stabil. Sugestii? Ați mai încercat asa ceva? Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Rămânând în limita legală de 100mW EIRP este puțin probabil că o să reușești . În afara ei .... e problema ta. Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Eu am cumparat si montat 2buc nanobeam m5 400 .Unul este ''station'' celalalt este access point. Distanta este de 3km si merge brici...de la UPC primesc 50Mb iar la mine ajung 40. Editat Septembrie 1, 2014 de knauf75 Link spre comentariu
Vizitator numanx Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Sa va explic mai exact,Este vorba despre in depozit agricol la aproximativ 4-5 km de la periferia unui oras.Acolo este un sistem dvr de camere plus un laptop la care trebuie acces la net. M-am gândit ca asta ar fi cea mai rezonabila varianta. As merge pe 5ghz având in vedere ca este la periferia unui oras si sa nu am zgomot pe banda. Ma gândeam sa merg pe varianta mikrotik au administrare foarte buna de la distanță sau ubiquiti, m-ar interesa sa aibă si putere buna.Stiu ca nu exista ieftin si bun.Astfel as avea nevoie de soluția finala sa fie rezonabila si la un pret bun. Stiu ca am nevoie de 2 site-uri unul la depozit si unu la periferie costul maxim pe site ar fi la aproximativ 500 ron si sa includă si antena. Daca ați mai lucrat careva cu mikrotik sau ubiquiti aștept păreri si sugesti. Bugetul este orientativ si poate fi supus micilor modificări. Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Asa cum ti-am spus,eu am ubiquiti nanobeam m5 400 pe care le-am luat la recomandarea cuiva care le are de ca 4 ani si merg excelent. Pretul pe bucata e la undeva 350-360 lei. Sunt multumit de ele,sunt stabile pe vreme nefavorabila,pana acum nu au avut nicio ''cadere'' ce cca 5 luni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum