wally_gatter Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Recomandati-mi si mie o versiune de Linux stabila si cu suport cat mai ok ,pentru urmatoarea configuratie: core2DUO 3GHz ,2G Ram sau chiar 4, Fsb sistem 1033 neoverclockat , pe platforma Intel , chipset tot Intel , video Nvidia 256Mb/256 de biti , Hdd Sata sau Ide de aproximativ 160Gb (posibil sa pun si 1T la un moment dat dar asta e irelevant) , link internet RDS limitat undeva la 20Mb/s de switch ,etc .. Pe pisiul asta cred ca va rula si XP , deci doua OS ... Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Va recomand Linux Mint 17. Daca veti avea 2Gb ram, varianta MATE consuma mai putin ram. Sau puteti testa MATE si Cinamon. http://www.linuxmint.com/download.php Sa luatia varianta cu: "Multimedia support *" si veti avea codecurile deja instalate inclusiv flash. Puteti testa ambele versiuni pe un live cd sau pe un USB stick inainte de a le instala. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 31, 2014 Autor Partajează Postat August 31, 2014 o sa incerc cinamon si revin dupa probe si teste de tot soiul cu verdictul ... Merci de link Link spre comentariu
modoran Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Sfat: daca spuneti ca vreti sa rulati atat XP (sau orice alta versiune de windows) si Linux, obligatoriu instalati intai veriunea de windows dorita, apoi Linuxul, altfel o sa va plangeti ca in mod "misterios" nu mai puteti boota in Linux Link spre comentariu
riderinblack Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Arch-linux fara nici o discutie. Mint, ubuntu sau alte arome sunt glume triste....... Link spre comentariu
rasputin Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Ar fi, şi asta pentru că îmi place mie, Zenwalk. Link spre comentariu
morpheus05 Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Arch linux, da, e foarte bun. L-am instalat si eu pe PC si sunt multumit de modul cum merge. Dar nu e recomandat incepatorilor. Nu e tocmai placut pt un incepator sa-l configureze din consola. Unii oameni "want to get the job done" asa ca prefera o distributie de linux care vine cu suita de office deja instalata + flash player si codecuri + firefox. Ubuntu e o distributie naspa pt ca aia au facut contract cu amazon si cand userii cauta in ubuntu, se cauta si pe amazon. Pe langa asta, unity mie mi se pare greu de folosit. Oare de ce o fi linux mint cea mai folosita distributie de linux? @rasputin Buna semnatura. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Am folosit si eu Linux mint 14-Nadia. Are multe prostii instalate, problema este ca trebuie putina bataie de cap pana il configurezi dupa gustul tau, unele drivere nu sunt chiar suta la suta compatibile, la mine se auzea cu distorsiuni, in generat seanmana cu windowsul dar numai aparent. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 PC Linux OS.Foarte intuitiv, merge si pe sisteme nu foarte performante.http://www.pclinuxos.com/ Link spre comentariu
csizmasreky Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 De Pepermint ce părere aveti Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 ca si cum ai spune vin7 starter pe langa vin7 ultimate, Link spre comentariu
Vizitator Iovan Irinel Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 FreeBSD + Gnome 3. Recomandarea mea. Link spre comentariu
cavit Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Am avut linux Suse, dar e urias e un linux de scoala are nu stiu cate shelluri dar vine chel fara aplicatii, am avut si ubuntu, dar distributiile mai noi sut tot chele nu au aplicatii si nici nu se gasesc free. As dori un linux nu prea stufos care sa aiba aplicatii pentru navigat pe net, retelistica, browswser playere adobe reader, nu prea sunt familiar decat cu KDE, desi am inteles ca bibliotecile de KDE nu mai sunt sub GPL Cu gnome nu ma prea descurc. Windowsul e prea vulnerabil la virusi si malware. Nu sunt interesat de minilinuxuri care pot fi rulate in VM-box. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Linux Mint ai incercat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum