Vizitator stanciu89 Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 Va salut prieteni ... mi-am achizitionat un mixer behringer xenyx 802 (il gasiti pe senia.ro) si asa vrea sa pun in primul rand laptopul la el si as vrea sa conectez 2 microfoane si 2 amplificatoare un amplificator pioneer a 441 si un subwoofer activ cum conectez toate acestea si ce cabluri in trebuiesc ..va rog pe voi sa ma ajutati sa imi spuneti in ce porturi conectez toate mufele ...sunt incepator va rog ajutati-ma ..Multumesc anticipat! Link spre comentariu
zal Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Te uiţi ce mufe ai la dispoziţie pe jucărie şi cumperi cabluri şi/sau adaptoare potrivite. Atenţie că Pioneerul nu e un amplif ptr discotecă. Link spre comentariu
Vizitator stanciu89 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Asa zal bine ca ai vazut ca tu ma descurci de fiecare data...cum adica nu e de discoteca adica pot sa ii atasej un mixer nu? ..am inteles ca mixerul il pun la statie pe una din intrari tape1,2 cd aux un adin ele si la mixer la ce mufe il conectez. Link spre comentariu
zal Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Evident că la o ieşire de semnal, nu la una de căşti. ............ Pioneerul e un amplif de casă, construit economic, adică fragil. Link spre comentariu
remus68 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 http://elektrotanya.com/behringer_xenyx_502_802_1002_1202.pdf/download.html Link spre comentariu
Vizitator stanciu89 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 adica nu il pot exploata la petreceri de genul nu la sonor foarte ridicat majorate ,,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum