Mircea Bartic Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 deci,... daca vine unu cu 3 posturi si zice baga hp15w chemati salvarea ca o sa crap de ras :rolleyes:baga 2 hp-15W in izobaricvei avea incinta cam jumatate cat a unui hp-18W si va cobora mai josdezavantajul este ca va fi cu vreo 3-4 dB mai ineficient, dar , deh,, nimic nu e gratis... :smt003 Nu glumesc ! Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 de ce sa se complice cu izobaric? nu mai bine face un basreflex simplu si asa isi poate impresiona si prietenii cu un difuzor de 18" :yawinkle: .Oricum, nex esti smecher :drinkers: Conversatie intre nepot si bunic pe patul de moarte:--Bunicule, mai ai ceva sa imi zici?-Da, nepotule, sa le spui la ai tai cand ma ingroapa sa imi arunce si hp-urile pe 15 cu mine pt ca nu am odihna fara ele. Erau cele mai bune difuzoare raport pret calitate. :smt003 Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 azi ma duc cu gizmo sa vad un bandpass cu hashpecinshpeve. Deci chiar is curios sa vad, ce draq il lauda lumea atata.O sa scriu diseara impresii. Sper sa rad umpic... :weedman: Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 daca vrei sa il folosesti la sonorizari pune HP18W. Daca nu ai probleme cu vecinii tot 18W. Daca ai probleme cu spatiul baga 2 HP15W izobaric. Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 nar fi mai simplu cu un titanium de 15" de la GZ? :goodman: ..un sub compact, cu bas profund si mai mult decat suficient pt orice living roomasta numa ca sa nu fie hp :axe: Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 acuma am venit de la o auditie hp15w bandpass4.toti ce il recomandati, voi chiar vorbiti serios? ala nu ii subwoofer pana in hau. Am pus ceva piese si la frecv de subbas, difuzorul scotea aer si deloc sunet. un bas lenes si luuuung, no offence proprietarului. :smt006 oameni buni pentru numele lui Dumnezeu, degeaba zice unu cu peste 1000 de posturi ca difu ii bun pt subwoofer si voi il recomandati, chiar daca nu l-ati ascultat. Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 se stia ca nu este bun pentru subwoofer, dar merge binisor pe woofer avand in vedere si pretul lui destul de accesibil ... Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 si acum si parerea mea :smt001 chiar daca nu am auzit prea multe subwoofere destinate unor incaperi de dimensiuni mici sau medii, parca se chinuia saracu difuzor cand am pus o piesa cu mult subbas (Deepsky feat. Jes - Ghost). Vibra tot prin camera chiar si la 30W (atat ducea ampliful) dar erau momente in care era pauza in sunet. plus ca omu mai avea si un satelit cu E10-150S pe celalalt canal si avea un SPL cu muuult peste subwoofer. am ascultat aceleasi piese la 2 Fullrange-uri cu SAL pe 12" la joase pe un amplif de aprox 60W/canal, camera de dimensiuni asemanatoare, si pot sa spun ca mare diferenta in zona de bass nu este. totusi satelitu cu e10 suna super tare :smt006 Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 ...deci majoritatea mergeti pe hp..dar de difurile astea ce ziceti? PA C15-400B? recunosc ca e mai scump :weedman: ....In ce priveste Ground Zero ...mi se pare cam slabut modelul...precizez ca e sub pt o camera a carui volum nu depaseste 27 m cubi... ce ati zice de un test (la Bass ma refer) intre HP15W si JBL GTO 1502D (e diferenta de clasa dar totusi :smt003 )? Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 totusi satelitu cu e10 suna super tare :smt006Si eu aceeasi parere, chiar foarte bine si avea ceva lovitura pt un satelit :yawinkle: :smt006 :smt006 Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 ce zici adircf ... jbl-ul mentionat coboara mai tare ca hp15W (eu cred ca da) :weedman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 ce zici adircf ... jbl-ul mentionat coboara mai tare ca hp15W (eu cred ca da) :weedman:mult mai tare coboaraca totusi e difuzor de subwoofer (JBL-ul) iar HP15w e WOOFEReu cand v-am zis mai demult ca band-pass-u` cu hp15w nu are subbass - mi-ati sarit in cap :smt108 Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 euuu? :weedman: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 ce zici adircf ... jbl-ul mentionat coboara mai tare ca hp15W (eu cred ca da) :weedman:mult mai tare coboaraca totusi e difuzor de subwoofer (JBL-ul) iar HP15w e WOOFEReu cand v-am zis mai demult ca band-pass-u` cu hp15w nu are subbass - mi-ati sarit in cap :smt108Daca nu Nexus atunci cine? :smt005 :smt005 In nici un caz EU :smt008 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 nu-mi rasatalmaciti cuvintele!MARE atentie !aici era vorba de un sibwoofer cu hp-15w in mod IZOBARIC nu simplu bassreflex , sau bandpass.invatati sa faceti diferentasi inca ceva , acel bandpass functioneaza exact ca si in graficul expus.Aplicatia sa principala este Bass compact (si subliniez compact) pt sisteme de sonorizare portabile. Nu a fost proiectat pt a fi folosit in apartament , desi f multi doritori de basi de casa dar cu difuzoare PRO l-au folosit.in procesul de proiectare s-a renuntat partial la extensie pt SPL si Volum cat mai compact.Voi doriti group delay mare si bass lalait, asa ca fuguta in magazin si luati difuzoarele de subwoofer cu cea mai grea membrana pe care o gasiti.O sa va satisfaca deplin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum