sckump Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Care imi poate recomanda niste filtre de sunet pasive, cat mai bune, pe 3 cai, si care sa le pot cumpara(as vrea de preferinta niste filtre bine facute de fabrica) as fi dispus sa platesc pana in: 1,5 mil bucata, dar sa fie BUNE; ca frecventa de taiere preferabil 400 Hz (minim 12 db/ octava) si respectiv 5000 sau 6000 Hz( cu taiere de minim 18 db/ octava). Imi puteti spune despre filtrele de la Senia daca este ceva de capul lor, adik daca s-ar merita investitia( aproximativ 880 lei bucata)? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 vezi ca userul shambala de pe forum face filtre la comanda ..... si la face bine si nu mai pune aceeasi problema de 10000 de ori pe forum ca o sa fii expediat imediat Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Eu i-am mai sters azi un post aiurea... :axe: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 eu am sters vreo 5 - 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum