chiriac iulian Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 buna seara imi cer scuze daca am deschis un topic aiurea,dar am o intrebare cine cunoaste acest difuzor ,ce marca este ? si daca e cineva si are unu la fel il rog frumos sa lase un mesaj sau pm vreau sa fac rost de perechea lui ii este foarte urat sa stea singur intr-o incinta Link spre comentariu
madalin85 Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 JBL avea o serie "LE" daca nu ma insel,sunt difuzoare vintange si sunt destul de scumpe.daca are sasiu albastru este posibil sa fie JBL. Link spre comentariu
chiriac iulian Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 (editat) am revenit si cu cateva poze post a picture screengrab photo uploading Editat August 29, 2014 de chiriac iulian Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 (editat) Salutare, daca nu ma insel sunt sanse sa fie un Difuzor Eminence, mai exact Blue Marvel Eminence Este difuzorul de pe un Peavey Classic 115E daca are dimensiunea de 15' Editat August 29, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum