bubi Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 buna seara ,pot schimba telecomanda 12.5 cu 12.1 sau beko 16.9 ? sau cu ce altceva s-ar putea schimba pt. ca pe Mi...rom nu au 12.5 .multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 buna seara ,pot schimba telecomanda 12.5 cu 12.1 sau beko 16.9 ? sau cu ce altceva s-ar putea schimba pt. ca pe Mi...rom nu au 12.5 .multumesc 12.1 nu merge daca 16/9 este cea din poza de jos merge,dar in unele cazuri trebuie schimbat quartul din telecomanda cu unul 429,atentie in unele cazuri nu merg si nici quart intern nu au Link spre comentariu
palcu ion Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 (editat) merge 14.1 Editat August 29, 2014 de palcu ion 1 Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 (editat) https://postimg.cc/gallery/knd658j Doua telecomenzi aparent identice.Le-am verificat cu tester.Emit coduri identice .La un șasiu E1 cea albă merge perfect iar cea neagră nu funcționează unele butoane.In saitul vânzătorului se spune ca cea neagră are funcția instal. Poate m-a luminează cineva ce e de făcut. Editat Octombrie 11, 2021 de ionel sm Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Totusi nu inteleg ce vreti sa spuneti daca nu functioneaza unele butoane trebuie desfacuta si vazut paduri contact defecte tocite sau functioneaza acele butoane pe tester dar nu reactioneaza la tv,,ceea ce e ciudat Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 (editat) Telecomenzile sunt noi. Ce sa repar la ele.Am mai multe bucati.....Functioneaza toate butoanele.Codurile sunt identice.Cele negre au probleme nu functioneaza la tv. Cum sa fac sa intelegeti? Editat Octombrie 11, 2021 de ionel sm Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Frecventa usor diferita, ceea ce testerul nu detecteaza. Se poate vedea pe osciloscop. Oricum telecomanda e un rebut, trebuie returnata sau asumata pierderea, dupa caz Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Sunt luate de la Piatra Neamt .Daca mi-a duc aminte bine de multișor am mai cumpărat telecomenzi negre de aici dar atunci au mers.In poza care am făcut-o cu ele desfăcute se vede ca sunt fabricate de firme diferite.Cea funcțională are cipul rotund. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Acum 9 ore, ionel sm a spus: Telecomenzile sunt noi. Ce sa repar la ele.Am mai multe bucati.....Functioneaza toate butoanele.Codurile sunt identice.Cele negre au probleme nu functioneaza la tv. Cum sa fac sa intelegeti? prost eu ca am intrebat Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Buna dimineata! Daca ati luat telecomenzi de la Un...s, v-a pot spune ca au telecomenzi bunisoare (au alte firme mult mai bune). 12.5 este IR.557 si 16.9 tot IR.557 insa qartz-urile lor sunt diferite. Asta depinde de cine le fabrica. 12.1 este IR.141 si nu merge cu primele doua. Primele doua merg pe 3010-00 iar 12.1 merge pe 3004-1d. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Asta e problema cu clonele China ... uneori este o loterie. In asemenea cazuri, mergeti pe RCW, iar daca pretul nu e un criteriu determinant, atunci de preferat Longer sau MFY Superior sau Classic sunt deja din alta clasa... Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Acum 43 minute, ceorneialexdru a spus: Buna dimineata! Daca ati luat telecomenzi de la Un...s, v-a pot spune ca au telecomenzi bunisoare (au alte firme mult mai bune). 12.5 este IR.557 si 16.9 tot IR.557 insa qartz-urile lor sunt diferite. Asta depinde de cine le fabrica. 12.1 este IR.141 si nu merge cu primele doua. Primele doua merg pe 3010-00 iar 12.1 merge pe 3004-1d. Nu au cuarturi la ele.Probabil sunt incorporate in Cip.Cu RCW de la Ca**on Di am luat plasa ,nici nu vreau sa mai aud deele.Longer,Mfy si Superior am lucrat cu ele .Cele mai OK sunt superior dar a crescut preturile.La mivacomanda minima 260lei....etc. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Pai acum nu mai inteleg nici eu ... -clonele negre nu merg -quartz nu au -RCW sunt praf -Superior s-au scumpit Ce vrei sa facem noi?! Da-i clientului una "alba" si gata! Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Da-i clientului una "alba" si gata! Asta stiu si eu.Eu am luat mai multe telecomenzi negre care funtioneaza butoanele partial.As fi vrut sa stiu la ce model de tv merg astea...daca merg ...daca nu le arunc si gata.M-am gandit poate mai are cineva asa ceva sa vad ce-a facut cu ele.Ori producatorul le-a marcat din gresala 12.5.Culmea ca emite aceles coduri cu cea alba. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 1 oră în urmă, ionel sm a spus: Da-i clientului una "alba" si gata! Asta stiu si eu.Eu am luat mai multe telecomenzi negre care funtioneaza butoanele partial.As fi vrut sa stiu la ce model de tv merg astea...daca merg ...daca nu le arunc si gata.M-am gandit poate mai are cineva asa ceva sa vad ce-a facut cu ele.Ori producatorul le-a marcat din gresala 12.5.Culmea ca emite aceles coduri cu cea alba. Alea care spuneti ca merg butoanele partial ,nu merg vol- ,prog-,si menu ,doar pe sasiele Beko E1 ,Le puteti folosi ,pe sasie de beko 12.6 ,sau 12.7 ,si functioneaza perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum