Vizitator byteworks Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Nu cred ca se poate; eventual exporti ca imagine si faci negativul intr-un program adecvat dar vor fi probleme cu scalarea la tiparire. Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Chestia e ca atunci cand export ca imagine nu imi apar si gaurile la anumite paduri si e destul de enervant. Cu scalarea nu ar fi o problema. Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 e totul de prin VIEW... sau ela programul de "exportat" .. foloseste un pdf maker :wink: Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Februarie 27, 2005 Partajează Postat Februarie 27, 2005 Dar negativul unui cablaj cum il pot printa direct din Eagle ?O solutie pentru imprimarea negativului: se foloseste procesorul CAM cu "Inverted_PS" selectat la Device, rezulta un fisier postscript .ps care poate fi deschis/tiparit cu ghostscript/gsview sau asemenea. Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 Am si eu o intrebare, please! Cum fac sa-mi apara in schema pinii de alimentare (VCC, GND) de la un CI (un CDB400, apr eample)? Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 Edit-Invoke si selecteaza componenta. Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 Revin iar cu o intrebare: cum scriu un text intr-un poligon? textul sa ramana placa curata, ca si cum ar fi "sculptat", iar conturul sa fie format din cupru. Sper ca m-am facut inteles. Link spre comentariu
andiy Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 Revin iar cu o intrebare: cum scriu un text intr-un poligon? textul sa ramana placa curata, ca si cum ar fi "sculptat", iar conturul sa fie format din cupru. Sper ca m-am facut inteles. Si eu am aceeasi problema? Cum sa inserez un text intr-o portiune placata (un poligon, de ex) a pcb-ului? Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 Doua optiuni: prima importati o imagine cu ce va trebuie (textul facut ca un bmp) cu import-bmp.ulp, va jucati cu setarile acolo pina va iese cum vreti, atentie la alegerea sratului unde sa fie importata, sau daca folositi mai departe fisierele Gerber pentru produs placa modificati acolo cu o scula potrivita. Link spre comentariu
Vizitator theShadow Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 am scos cu FINE-PDF-FACTORY cablajul intr-un fisier *.pdf.Pot sa-l printez direct din fisierul *.pdf, sau trebuie sa-l import in photoshop la o rezolutie mai mare de 300. (cablajul este POZITIV) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum