Vizitator Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Salut, o colega are un incarcator USB cu ambele conexiuni la "conectorul" de iesire rupte. Stie cineva polaritatea lor? Minusul la pinul central? ca asa ma ghideaza firul ce a ramas intreg. Link spre comentariu
keenox Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 hmmm... google?http://www.electroniccircuitsdesign.com/pinout/universal-serial-bus-usb-pinout.html Link spre comentariu
Dr.L Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Ce fel de conector este cel de iesire? Daca e USB, e conform linkului lui keenox. Link spre comentariu
UDAR Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Cred că altceva întreba @miticamy , nu cum sunt contactele la USB... Link spre comentariu
keenox Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Pai in cazul asta, ar trebui mai multe detalii, o poza, un model de tigara... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Daca e vorba de asa ceva plusul este in mijloc. Am avut si eu o colega care ma solicita la diverse reparatii. Spor cu colega. Mircea. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Multumesc, este ceva asemanator cu cel din poza lui Mircea. Nu am aparat foto la servici. Un desen ar fi fost dificil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum