Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabilizator de tensiune "UNIVERSAL 1"

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Detin acest stabilizator construit de Coop. Radiotehnica Constanta prin anul 1973, la care m-ar interesa o schema electrica. Este posibil sa fie publicata prin revista Tehnium, sau daca o are cineva separat, il rog sa ma anunte. Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Am urmat link-ul leoncris, si nu este nimic ce ma intereseaza acolo, stablilizatorul meu este construit din doua transformatoare babane cu multe prize fiecare, doua condensatoare 4,7 microF c.a. puse in paralel (parca), o dioda EFR115 , o rezistenta de putere bobinata si o siguranta fuzibila de protectie. A venit cu dioda in scurtcircuit, am inlocuit-o cu una D10F1038 (10A/1000V cred), si degeaba, se arde repetat siguranta fuzibila chiar la functionarea in gol. Banuiesc unul din trafuri cu spire in scurtcircuit, dar pana nu studiez o schema (daca as avea timp as putea sa o scot chiar eu) nu pot deduce care ar fi vinovatul din cele doua.Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări