Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV - LG Model No; RZ- 21FB55RX

gigi56

Postări Recomandate

Cum a zis Dan - cod ca ar fi trafo linii defect , dar unde pot gasi un trafo linii cu codul original de sus mentonat ,sau inlocuitor  si va rog frumos pentru ca clientul doreste TV-ul  sa fuctioneze .

Link spre comentariu

Buna seara ,

Domnule mister big ,nu am apermetru ,am mavo 35 , dar s-a scris de catre dvs pe scutrat si nu inteleg ce a verific sa nu am scurturi pe SEC .TL

va rgo expicati mai pe inteles poate am noroc si rezolv .

Va multumesc

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Buna ziua,

Am acest televizor LG model :RZ-21FB55RX ,SASIU MC049B ,cu defectul din fotografia atasata. Am inlocuit condensatoarele din sursa ,de langa TDA 4863 AJ si defectul persista. Tensiuni pe TDA 4863AJ...+14V,-14V, B+110V,

Va rog o idee...

post-177248-0-17116200-1445776544_thumb.jpg

Editat de johans
Link spre comentariu

demontati bobina si o sa vedeti spire cu emailul ars in interiorul bobinelor si de regula in zona penelor de cauciuc 9distantiee intre tub si bobina).

daca sunt doar cateva spire la suprafata se mai poate repara.

testerul de spire in scurt era ideal aici.

Editat de bobo
Link spre comentariu

daca are 21 de omi atunci verifica conexiunile de la bv la bobina deflexie sint 2 bobine si una este intrerupta ca sunt in paralel 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Am montat de proba o bobina de deflexie de la un tv Samsung cu tub normal si intradevar asta era...

Multumesc frumos de ajutor ,am sa caut o bobina pentru tub flat ..

Sunteti niste oameni minunati !

post-177248-0-78287900-1445789231_thumb.jpg

Editat de johans
Link spre comentariu

Sunteti niste oameni minunati !

te referi la toti  :rade:

verifica cum am spus la conexiunile de la bobina sigur are o bobina intrerupta ca este greu sa adaptezi alta 

pune o imagine cu bobina invers ca poza ce ai postato si iti arat unde sa cauti defectu

ca bobina este ok sper dar nu sint sigur

dar daca se poate remedia defectul este super

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări