Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect masina de spalat whirlpool

neluelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

9

• ruscanusorin

4

• aschiuta

2

• ovy83

1

"alimenteaza foarte des cu apa zic eu din cauza ca zenzorul de temperatura nu sesizeaza ca incalzeste"  

Trebuie sa recunosc ca m-ati dat gata cu logica asta. Mai degraba ar fi bine sa apelati la cineva care se pricepe cu adevarat la asta si cu experienta.

Este posibil sa va coste mai putin decat un alt programator, si s-ar putea sa nu fie de vina programatorul.

Incercati totusi sa curatati vasul transparent din plastic la care este conectat furtunul presostatului (pentru asta trebuie sa demontati panoul frontal complet)

Este defect specific la whirlpool. Unul din firele de la rezistenta trec prin presostat, iar daca acesta nu primeste aer comprimat ca sa basculeze contactele,

nici rezistenta nu se va incalzi. Poate din aceasta cauza alimenteaza mereu cu apa.

Link spre comentariu

Buna dimineata. Daca alimenteaza repetat cu apa este posibil sa piarda presiunea de aer care actioneaza presostatul.

Ar fi bine sa se varifice etansarea la conectarea furtunului la presostat si la vasul transparent atasat pe cuva. Trebuie varificat si furtunul

dintre presostat si vas, daca are uzura produsa de frecarea de cuva sau caroserie trebuie inlocuit.poate sa aibe pori in zona uzuri.

O zi buna.

Aschiuta

Link spre comentariu

am verificat presostatul ,am pus apa cu capacul de la fata desfacut ,deci am pus cu o cana dupa o anumita cantitate declanseaza presosrtatul ,scos conectorul de pe presostat am continuitate lasat cu presiunie citeva ore ,isi pastreaza presiunia ,,verificat senzorul de temperatura am gasit 12 ,67 chiloomi,deci nu ramine decit sa schimb placa de controlnu mai are ce sa fie altceva duma mine zic eu ,acum astept si alte pareri ,multumesc oricum pentru sfaturile de pina acum si daca ar mai trebui sa verific si altceva astept sfaturi cu respect ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări