neluelectron Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Am o masina de spalat cu urmatorul defect pleaca programul dar nu incalzeste apa,am desfacuto si am verificat rezistenta ,dar aceasta aste buna deci dupa mine defectul este pe placa de control ,daca cineva poate sa ma indrume cam ce trebuie sa verific mai intai pe placa de control cu ce sa incep , mentionez ca in timpul spalarii cu acest defect programul merge defectos alimenteaza foarte des cu apa zic eu din cauza ca zenzorul de temperatura nu sesizeaza ca incalzeste , deci ce asi putea verifica pe placa de control pentru a depista cauza ... Link spre comentariu
neluelectron Postat August 27, 2014 Autor Partajează Postat August 27, 2014 chiar nu este nimeni sa poata da un sfat... Link spre comentariu
ovy83 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 in momentul cand alimenteaza des cu apa,nivelul apei creste in cuva sau ramane constanta? Link spre comentariu
neluelectron Postat August 28, 2014 Autor Partajează Postat August 28, 2014 nivelul apei ramine constanta... Link spre comentariu
ruscanusorin Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Spuneti va rog modelul masinii. Link spre comentariu
neluelectron Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 modelul masinii este whirlpool... Link spre comentariu
caris Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Verifica totusi presostatul si furtunul care este intre el si cuva, sa nu fie infundat sau putin obturat. Eu totusi mi-am dat parerea. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 V-am cerut sa-mi spuneti modelul complet Wirpool Fl..., AWO.... Link spre comentariu
neluelectron Postat August 30, 2014 Autor Partajează Postat August 30, 2014 (editat) modelul masini este whirlpool fl 5085..defectul este din placa unde asi putea gasi o placa electronica si daca stie cineva la ce pret ajunge daca se mai merita ... Editat August 30, 2014 de neluelectron Link spre comentariu
ruscanusorin Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 Inainte de a cauta si procura un alt modul programator, desfaceti programatorul si inlocuiti condensatorii electrolitici si cel liniar de 1uf sau 1,5uf, in functie de model. (De asta am cerut sa-mi spuneti exact modelul masinii).Daca dupa inlocuirea acestor componente defectul persista, iar celelalte elemente au fost verificate(rezistenta de incalzire;NTC;Carbuni motor-daca este cazul;pompa de evacuare,) cautati sa procurati alt programator. Link spre comentariu
neluelectron Postat August 31, 2014 Autor Partajează Postat August 31, 2014 ce inseamna NTC NU STIU CE ASTE ,CUNVA PRESOSTATUL... Link spre comentariu
belasajgo Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 NTC este termistorul (senzorul de temperatura). Link spre comentariu
ticmorosan Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Se pare ca are programator cu cama, e posibil sa aiba contactul pentru alimentarea rezistentei ars. Ai mai jos si o schema pentru masina ta: http://elektrotanya.com/whirlpool_fl_5085_a.pdf/download.html Bafta! Vezi si topicul: http://www.elforum.info/topic/71571-whirlpool-fl-5085-aa-800/ Link spre comentariu
neluelectron Postat Septembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2014 sper ca nu va suparati ca sunt insistent dar asi mai vrea sa stiu daca senzorul de caldura NTC se poate masura cu multimetru ,si daca da cum ,pentru ca este singurul care nu lam masurat ... Link spre comentariu
aschiuta Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Buna ziua. NTC-ul se gaseste montat in flansa rezictentei de incalzire. Se scoate conectorul cu cele doua fire si se masoara cu multimetrul. La temperatura camerei acum ar trebui sa arate ~ 13 K. In manual scrie 9,8K +- 3,7% la 30 grade Celsius. O zi buna. Aschiuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum