coxule Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 sal, stie cineva unde gasesc niste modele de incinte pentru spa 4050?...vreau sa fac un woofer. :yawinkle: Link spre comentariu
coxule Postat Decembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2006 sal, stie cineva unde gasesc niste modele de incinte pentru spa 4050?...vreau sa fac un woofer. :yawinkle:...chiar nu stie nimeni? :smt085 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 ai mai jos parametrii difului ..... roaga pe cineva sa iti simuleze o incinta ... pt ca eu nu am timp momentan ..... iar daca nu gasesti pe nimeni, am sa incerc eu sa fac ceva repede Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 vezi poza de mai jos Link spre comentariu
coxule Postat Decembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2006 mersi de informatii :smt006 .... totusi mam gandit sa fac un bandbass... Link spre comentariu
coxule Postat Decembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Am 2 boxe facute de mine si un woofer tip cilindru cu spa4050, incerc sa pun niste poze peste cateva zile, dar mam gandit ca ar suna mai bine intr-un bandbass spa :drinkers: -u. Link spre comentariu
coxule Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Am revenit cu poze :drinkers: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 nu suna bine in bass-reflex ? sau de ce vrei sa ii schimbi incinta ?Btw: cate porturi bass-reflex ai tu la incintele alea mari ? :chior: :w00t: mi se pare mie sau ai 1 pe peretele din fata si 2 pe cel din spate ? Link spre comentariu
coxule Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Nu cred ca suna bine in bas reflex ca am avut un dif de 30cm diametru si suna mult mai "infundat" basu...cu dif asta mai mult il simt :weedman: La boxe am 3 porturi de 5cm diametru ...le-am facut dupa schite boxele.....si suna bine:). Link spre comentariu
coxule Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 ....sau poate sa nu sune asa bine din cauza la port care lam pus la nimereala :weedman: ....diametru 10cm si lungimea 30cm...incinta are diametru 40cm si inaltimea de 65cm Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 am si eu 2 incinte mai vechi cu spa4050 .. in bassreflex .. si cred ca mai bine de atat nu pot sa sune ..(chiar bine) daca stai sa te gandesti .. la 150W scuturau peretii cabanei eu zic sa ramai la el cum e acuma .. pare ok :partyman:si ce filtru ai tu acolo? daca numai il simti? diful este woofer .. asa ca nu merge mai jos de 40hz .. pe verificate.. urca destul de bine in schimb pana pe la 5kzh .. taie filtrul tau prea jos poate .. Link spre comentariu
coxule Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Am un filtru de la SAL HVS 14....scrie pe cutie ca merge pana la 300w Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 am si eu 2 incinte mai vechi cu spa4050 .. in bassreflex .. si cred ca mai bine de atat nu pot sa sune ..(chiar bine) daca stai sa te gandesti .. la 150W scuturau peretii cabanei eu zic sa ramai la el cum e acuma .. pare ok :partyman:si ce filtru ai tu acolo? daca numai il simti? diful este woofer .. asa ca nu merge mai jos de 40hz .. pe verificate.. urca destul de bine in schimb pana pe la 5kzh .. taie filtrul tau prea jos poate ..mai !!! cum duci tu un subwoofer pana la 4Khz ? atunci nu mai ii subwoofer (ca si incinta ma refer ) il opresti pe la 1,2-250hz maximum. cum il duci tu pana la 5Khz ? Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 daca apare undeva in postul meu cuvantul subwoofer ma las de meserie :drinkers: am zis ca am 2 incinte .. adica fullrange ..si da .. urca pana la 4,5khz cu el .. pt ca el(diful) este mid-bass .. woofer (fara sub) deci poate :rock: Link spre comentariu
coxule Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 ...imi poate zice careva daca ii bun portu cu diametru de 10cm si lung de 30cm....la incinta cu diametru de 40cm si inaltime 65cm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum