Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta pentru SPA 4050

coxule

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coxule

10

• adi_0106

4

• neinvins

2

• Kenwood_DJ

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

nu suna bine in bass-reflex ? sau de ce vrei sa ii schimbi incinta ?Btw: cate porturi bass-reflex ai tu la incintele alea mari ? :chior: :w00t: mi se pare mie sau ai 1 pe peretele din fata si 2 pe cel din spate ?

Link spre comentariu

Nu cred ca suna bine in bas reflex ca am avut un dif de 30cm diametru si suna mult mai "infundat" basu...cu dif asta mai mult il simt :weedman: La boxe am 3 porturi de 5cm diametru ...le-am facut dupa schite boxele.....si suna bine:).

Link spre comentariu

am si eu 2 incinte mai vechi cu spa4050 .. in bassreflex .. si cred ca mai bine de atat nu pot sa sune ..(chiar bine) daca stai sa te gandesti .. la 150W scuturau peretii cabanei eu zic sa ramai la el cum e acuma .. pare ok :partyman:si ce filtru ai tu acolo? daca numai il simti? diful este woofer .. asa ca nu merge mai jos de 40hz .. pe verificate.. urca destul de bine in schimb pana pe la 5kzh .. taie filtrul tau prea jos poate ..

Link spre comentariu

am si eu 2 incinte mai vechi cu spa4050 .. in bassreflex .. si cred ca mai bine de atat nu pot sa sune ..(chiar bine) daca stai sa te gandesti .. la 150W scuturau peretii cabanei eu zic sa ramai la el cum e acuma .. pare ok :partyman:si ce filtru ai tu acolo? daca numai il simti? diful este woofer .. asa ca nu merge mai jos de 40hz .. pe verificate.. urca destul de bine in schimb pana pe la 5kzh .. taie filtrul tau prea jos poate ..

mai !!! cum duci tu un subwoofer pana la 4Khz ? atunci nu mai ii subwoofer (ca si incinta ma refer ) il opresti pe la 1,2-250hz maximum. cum il duci tu pana la 5Khz ?
Link spre comentariu

daca apare undeva in postul meu cuvantul subwoofer ma las de meserie :drinkers: am zis ca am 2 incinte .. adica fullrange ..si da .. urca pana la 4,5khz cu el .. pt ca el(diful) este mid-bass .. woofer (fara sub) deci poate :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări