Ion_Bumbu Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Apoi eu ma gindeam sa ma lamuresc de la inceput cam ce si cum e , de precizie mai incolo , ca de, la o bataie de 0,07mm a universalului mai greu. Din cauza asta sint hotarit sa o iau usurel si sa`l pun cit mai drept posibil si mai aliniat. Fiind de aproape 1m intre virfuri si cu batiu doar de 180 mm nu prea are el rezistenta la torsiune. Despre rezisenta la torsiune nu cred ca`i cazul sa comparam un strung uzinal cu unu de banc. SN281 ala cred ca si in 3 picioare daca sta tot la fel de aliniat ramine. Grig Link spre comentariu
DanuAL Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 (editat) ) da, e ca tractoru', merge si'n 3 ''roti''! Vroiam sa bat si in alta parte, adica acel cauciuc de care se tot mentioneaza, fie el si cu panza, nu e tocmai o treaba buna ptr. a te baza pe el, ca in timp iti va mentine utilajul in boloboc, mai ales daca-i un cauciuc gros si strungul, utilajul e usor! Probat si pe SN si pe MG si pe FU. Podeaua unde tin strungul e partial podita cu lemn. Am folosit cauciuc initial ptr. ca asa am vazut c-or facut si altii la utilajele lor de peste 3 tone! Altii le-or fixat in pene de fier, altii in conespane... Dupa cateva luni de tinut pe cauciuc, de cate ori controlam strungul, de atatea ori trebuia sa-l reglez sa revina in boloboc, nu mai spun ca fiind un strung mai usor(1tona), in comparatie cu ce se utilizeaza in atelierele firmelor de prelucrat, in timpul prelucrariilor de piese mai lungi, strungul ''dansa'' fata spate de zici ca vroia sa se rastoarne! Un tamplar mi-a dat o idee si am pus-o in practica - mi-a facut o rama din lemn de fag peste care am asezat platbanda de 50mm latime si vre-o 3mm grosime. Uite ca dupa mai bine de 1 an, strungul e tot in boloboc, iar precizia e peste asteptari! Cutiile de viteza si avans, batiul sunt asezate pe un cadru' metalic, profile U de 50-60mm latime si 5mm groase in carne. Un strung asezat pe o masa cu roti, e un chin! La fel de bine, asezat pe o masa facuta ''sa fie'', va avea rezultatul scontat. Exemplu' cel mai bun se poate lua de la strungul de banc SP80, care din fabrica vine/venea cu un banc de ~80-100kg(strungul in sine avea cca. 180kg - strung+banc), unde partea de contact cu podeaua, e in totalitate! De ce oare? Nu va asteptati sa nu vibreze, sa nu iasa piesele vibrate/conice, sa nu iasa piesele in cote daca nu sunteti atenti pe ce-l asezati! Axialitatea/paralelismul axului principal cu batiul influenteaza cotele de rulment, de presare, etc. Nu spun sa faceti ca mine, spun doar sa o faceti bine! Editat Septembrie 29, 2014 de DanuAL Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Salut, Am inceput sa studiez implicatiile transformarii strungului in CNC. In prima faza o sa ii fac doar electronic lead screw, adica aza Z. Mai incolo o sa automatizez si axa X. Ma gandeam sa pun pe lead screw un motor pas cu pas nema34 bipolar de 8Nm. Am gasit la cineva in cluj kit cu motor + driver profesional si sursa de vreo 60 volti la aprox 700 ron. Acuma caut un encoder care sa-l pun pe axul principal ca sa determin exact RPM-ul sau variatiile acestuia. Ma gandeam sa fac cu ceva disc cu fante si cu IR emiter - receiver. In prima faza in care automatizez doar axa Z, modificarile asupra strungului sunt zero. Trebuie doar sa decuplez cutia de avansuri de la axul principal. Surubul conducator avand la un capat fulie cu dinti, o sa pun direct de pe stepper curea pe fulia aceea. Cica Mach3 are nevoie doar de un impuls per rotatie pentru axul principal, eu ma gandeam sa am mult mai multe si in momentul in care apare o variatie a RPM-ului, stepperul de pe lead screw sa isi ajusteze viteza imediat. Partea de electronica o sa o fac cu arduino. Daca ati mai facut careva un task de genul, m-ar interesa niste pareri despre encoderul ce ar trebui sa il folosesc pt main spindle. Sunt foarte multe variante su nu stiu care ar fi cea optima dpdv calitate/pret/nevoi. Mersi, Vasi Link spre comentariu
chas3 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Sau mai bine un closed loop. Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Sau mai bine un closed loop. Poti sa dezvolti putin ? Link spre comentariu
chas3 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Nu stiu cat de explicita este descrierea din link, dar: http://www.electronics-tutorials.ws/systems/closed-loop-system.htmlPe scurt: un motor cu feedback pentru a sti pozitionarea exacta. Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Nu stiu cat de explicita este descrierea din link, dar: http://www.electronics-tutorials.ws/systems/closed-loop-system.htmlPe scurt: un motor cu feedback pentru a sti pozitionarea exacta. Vreau encoder pe axul principal. Nu vreau sa intru absolut deloc in electrica/electronica strungului. Motorul este closed loop, are ceva senzor la capatul din spate ce cred ca pentru asta e folosit. Eu vreau neaparat direct pe main spindle sau eventual de pe main spindle printr-o curea la un encoder separat. Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Salutare, Am nevoie de un sfat legat de urmatoarea chestiune: Dupa cum ziceam intr-un post anterior, vreau sa transform strungul in CNC si primul pas e sa-i pun un encoder pe axul principal ca sa pot determina cu exactitate viteza sau variatiile vitezei. Incerc sa fac chestia asta cu cat mai putine modificari posibile asupra pieselor ce le are deja strungul. Asa ca am cumparat doua fulii dintate cu pas de 5mm din aluminiu. Una din fulii o sa fie strunjita interior pana cand gaura o sa fie undeva spre 50mm. Pe axul principal am o bucsa cu exterior de 50mm ce are canal de pana pe interior. Ma gandeam ca daca strunjesc fulia la o dimensiune cu cateva sutimi mai mica, iar apoi incalzesc fulia cu o flacara de sudat tevi de cupru, o sa se dilate suficient de mult incat sa incapa prin ea acea bucsa. In felul asta nu as avea nevoie sa fixez in alt fel fulia de bucsa. Nu o sa fie forte, e doar cat sa-mi invarta encoderul. Ce as vrea sa intreb...la o fulie ce are aprox 63 mm diametru ce o sa fie fixata pe o bucsa cu diametrul de 50mm, cam ce diametru interior ar trebui sa aiba fulia incat nici sa nu incalzesc prea tare fulia si sa nici nu fie o tensiune foarte mare asupra fuliei dupa ce se raceste si sa crape sau ceva de genu. Sfaturile si parerile voastre sunt binevenite. Mersi, Vasi Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Vreau encoder pe axul principal. Nu vreau sa intru absolut deloc in electrica/electronica strungului. Motorul este closed loop, are ceva senzor la capatul din spate ce cred ca pentru asta e folosit. Eu vreau neaparat direct pe main spindle sau eventual de pe main spindle printr-o curea la un encoder separat. asa ceva vreau sa fac si eu ca sa am avans electronic si apoi vreau sa il folosesc si la filete. pentru main spindle ca senzor o sa folosesc un disc metalic cu fante si un senzor ax came de la un motor de pasat pd. senzorul e hall cu 3 fire. alimentare si pe al treilea ai 0-5 v. este numai bun. eu o sa vreau sa fac cu procesor pic si cu un ecran onde sa ii dau eu ceva parametrii si sa lucrez fara mach sau softul de calc. sa fie independent, dar deocamdata mai am treaba cu strungul pana sa mearga. ideea asta ar fi!!! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 am eu o banuiala ca o sa am de furca cu alinierea papusii fixe..... Grig Bineinteles ca s`a confirmat! Deaxarea de 0,04mm e la o bara de 300mm. Pe verticala e intre 0,01 si 0,02mm deci e OK, conform pasaportului. Deci va trebui lucrat un pic pe orizontala... Grig Link spre comentariu
florianmro Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 IMG_0244.jpg IMG_0245.jpg Bineinteles ca s`a confirmat! Deaxarea de 0,04mm e la o bara de 300mm. Pe verticala e intre 0,01 si 0,02mm deci e OK, conform pasaportului. Deci va trebui lucrat un pic pe orizontala... Grig Sa inteleg ca nu ai bataie deloc intre bscurile universalului? Daca rotesti usor cu mana universalul abatera ramane constanta ? Bara este cumva un etalon sau este strunjita personal. As vrea sa pot aplica si eu aceasta metoda pentru aliniere insa mai corect si mai precis este sa prind o bara etalon intre varfuri Pe care bara din pacate nu o am Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Nu , am bataie girla, vreo 0,06mm. Ce am pus e doar rezultatul. Bara bineinteles este bara de test, asta a mea e de 29,77mm/340mm, asa a facut`o neamtul. Prinsul intre virfuri e una asta e alta. Ideea sa o prinzi in universal e sa determini daca sta papusa fixa "strmb" adica centrul e fix unde trebuie dar trage stinga sau dreapta. Aia i vezi doar daca ai bara prinsa in universal. Metoda de masura e ff simpla si are ca pretentie un singur lucru , bara sa aiba in punctele de masura acelasi diametru , daca bate un pic nu`i mare bai. Urmareste deductia matematica din: http://igor.chudov.com/manuals/Rollies-Dads-Method-of-Lathe-Alignment.pdf http://www.holgerlauer.de/Download/Spindelstock.pdf Grig Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Salutare ! Dupa cum ziceam mai demult, planul era sa incep sa il convertesc la CNC. Mai jos este un link cu poze de pe parcursul operatiunii. Acum ca a fost vacanta de sarbatori am avut mai mult timp sa lucrez pe tema asta. Operatiunea am inceput-o de imediat doua luni, insa lucrand in Cluj vin acasa cam la 2 sapt si atunci mai lucrez cand am timp. https://plus.google.com/photos/110130106242330960495/albums/6083703327637772017?authkey=CNqAooX4mNb2IQ Pe axa Z, planul initial era sa pun motorul in capatul cu papusa mobila, asa cum e si in schitele modelului cu CNC din fabrica. Singura diferenta e ca la ei surubul conducator e mai lung pentru modelele cu CNC si ei au unde sa puna fulia. Pentru axa X urmeaza sa fac mounting plate-ul motorului. O sa fie o placa de aluminiu de 15mm grosime. Fuliile si cureaua o sa fie protejate de span cu un capac de protectie din inox. Probabil peste vreo 2 saptamani o sa am si piesele lipsa din puzzle si sa am cat de cat partea mecanica gata. Apoi urmeaza limitatoare de cursa, alt encoder ce stie ABZ asta stie doar AB... Daca aveti sfaturi, sugestii sunt binevenite Link spre comentariu
Vasi Mihalca Postat Februarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2015 Salutare prieteni! Revin cu o intrebare pentru cei mai experimentati decat mine In procesul de transformare a strungului in CNC am observat ca surubul conducator al saniei transversale este surub metric cu profil triunghi. Am pus lera de filete pe el si se potriveste perfect pe cel de 2mm. Nu trebuia sa fie filetul asta trapezoidal ? Adica eu tin minte ca am citit pe undeva ca filetul triunghiular nu se foloseste la transformarea miscarii de rotatie in miscare liniara... Si daca pana acuma aveam dubii in privinta calitatii strungului pe care l-am cumparat eu, cred ca asa se vand toate cele ce nu au surub cu bile...ca ma indoiesc ca doar al meu o fi avand surub triunghiular. Astept parerile voastre. Mersi, Vasi Link spre comentariu
chas3 Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 E trapez si al tau. Pana si chinezariile au trapez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum