Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv orion p2166mts

costy2011

Postări Recomandate

salut,

stiu ca nu am fost sctiv pe acest forum desi sunt inregistrat de ceva vreme.cu ocazia aceasta va salut.

trec la subiect.

am primit spre depanare un tv mentionat in titlu cu mentiunea ca nu are decat sunet.initial am crezut ca e ceva in zona bv.l-am desfacutl-am curatat de praf si l-am alimentat.functiona.iutandu-ma mai bine pe placa am descoperit cateva lipituri reci pe care le-am refacut.nu am mai facut proba sigur fiind pe mine.dupa ce l-am asamblatam observat ca nu are rastru.numai procesorul isi face treaba anuntand ca nu are semnal si mai are 5 min pana se opreste.l-am desfacut din nou si uitandu-ma cu o lupa am observat un frumos scurt alcatuit dintr-o bucata de sarma intre pinii( aproximativ 18 si 19 sau 20 si 21.stiu ca este foarte important sa spun numerotarea pinilor)procesorului de comenzi ST9219SC781/MIF.ce ma invatati sa fac?

multumesc anticipat.

Link spre comentariu

salut Dan.are doar osd. atat.

am schimbat circuitul jungle cu un altul identic si defectul persista

sasiul este 02TA058M

Editat de costy2011
Link spre comentariu

unde pot gasi procesor? pe lizeanu,tme,mivarom nu au.

am introdus semnal extern de la un receptor si are imagine.regleaza lumina,contrast,culoare,chiar memoreaza starile.se vede cam pe mov.

Link spre comentariu

salut,

am schimbat memoria cu alta identica da la alt televizor si s-a schimbat fondul care este pe albastru.in rest la fel.trebuie sa reprogramez o noua memorie cu un dump pentru acest model de televizor.poti sa ma ajuti cu un link?

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Salut am un Orion P2166mts ,problema cu tv -ul este ca singur duce programele cateodata semnalul de la cablu tv ,si nu pot sa-l comand  de la telecomanda sau de la tasta ,am verificat smd-rile nu am gasit in scurt puteti ajuta multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări