Vizitator Adrian Stoica Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Salut, vreau sa cumpar un programator pentru acest eeprom. Dac ma poate ajuta cineva cu o ideie, ce programator ar fi mai bun as fi recunoscator. Nu am asa mare experienta in programare si de asta intreb http://www.kean.com.au/oshw/WR703N/Microchip%2093LC46B.pdf Link spre comentariu
Rx-Tx Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Pe ce port vrei sa-l folosesti ? paralel, serial, usb ? Link spre comentariu
Vizitator Adrian Stoica Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Buna intrebare, la asta nu m-am gandut. Tu care crezi ca este mai buna? Link spre comentariu
Rx-Tx Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Cea mai buna e cea care isi face treaba fara prea multe batai de cap. Eu am folosit in trecut o interfata simpla pe portul paralel. Link spre comentariu
Vizitator Adrian Stoica Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Ideaia este ca eu vreau sa copiez unul si sa il multiplic. Cum reuesc cu ce imi arati? ai putea sa imi arati unul din magazin pe care as putea sa il cumpar. Mersi Link spre comentariu
Rx-Tx Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Sa multiplici programatorul ? Pai cel de mai sus de ce nu e bun ? De curiozitate, ce faci cu atatea programatoare, la ce iti folosesc ? Link spre comentariu
Vizitator Adrian Stoica Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Nu am fost inteles, am un eeprom pe care vreau sa il multiplic, nu programatorul. Si vreau sa cumpar unul si nu stiu ce sa cumpar Link spre comentariu
Rx-Tx Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 (editat) Pe adelaida o sa gasesti programator pentru memoria asta. Cauta AD-MEM01C sau la colegul de aici http://www.elforum.info/topic/92898-programator-willem-memorii-ad-mem03c/ Editat August 26, 2014 de Rx-Tx Link spre comentariu
riderinblack Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Programator pentru memorii de toate natiile ar fi Postal3 vandut chiar aici pe forum (gasesti in sectiunea de vanzari sau dai o cautare pe forum). E pe usb, stie o gramada de device-uri, are viteza buna. Costa 100 de lei dar isi merita fiecare leu investit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum