Ombladon2002 Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Multumesc.Nu este o problema consumul,doar ca era mic curentul cu care puteam sa comand alarma,dar asa nu este o problema. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 perfect...atunci e mai mult decat ce vrei...ca iti reglezi tu frecventa si durata! credca se poate alimenta pana in 12V dar nu recomand!!!!oricum la 9V si 5V ai sa vezi ca functioneaza mai mult decat ok!!! ba chiar e posibil sa-l alimentezi la 5V ca sa piuie la un volum mai mic ca altfel dupa cateva minute de functionare iti piuie "creierul" chiar daca il vei opri.... Link spre comentariu
one Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Între timp însă centrul discuției s-a mutat de pe ”merge sau nu merge” pe ”de ce a mers ?” dacă a mers . Scuzati off-topicul, acum imi dau seama ca multi posesori de aparate diverse aduc un argument asemanator si mi se pare amuzant. Spui "nu merge din cauza ca..." la care "clientul" : "pai cum dom'le ca inainte mergea". Un coleg de-al meu explica acestora ca "orice aparat merge inainte de a se strica". Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Problema este ca la mine un montaj a "mers" facand ceva pentru care nu era facut,apoi nu a mai mers,din cauza ca nu era facut pentru asa ceva,si nu gaseam explicatia de ce a mers,nu este vorba despre un bec care a mers,spoi s-a ars si sa intreb de ce nu merge... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum