claudiu1990 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Buna seara sunt amator in domeniul depanarilor de echipamente audio (mixere, amplificatoare) dar si monitoare LCD si as dori sa va intreb ce piese imi recomandati sa am tot timpul la indemana pentru efectuarea reparatiilor. Va multumesc Link spre comentariu
leo 17 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 ar fi o lista mare de componente ..dar pe parcurs o sa le strangi pe toate care iti trebuiesc )..pt inceput iti trebuie scule ..pt componente gasesti magazine online ..te uiti pe acolo ce iti trebuie cumperi ..dar mai bine sa fie rezistente de diferite valori ..condesatori ...ceva diode ..circuite asta depinde de ce defecte si ce aparatura ai la depanat ..deci e greu de stabilit ce ti ar trebui 1 Link spre comentariu
claudiu1990 Postat August 26, 2014 Autor Partajează Postat August 26, 2014 ar fi o lista mare de componente ..dar pe parcurs o sa le strangi pe toate care iti trebuiesc )..pt inceput iti trebuie scule ..pt componente gasesti magazine online ..te uiti pe acolo ce iti trebuie cumperi ..dar mai bine sa fie rezistente de diferite valori ..condesatori ...ceva diode ..circuite asta depinde de ce defecte si ce aparatura ai la depanat ..deci e greu de stabilit ce ti ar trebui Multumesc mult uso usor am sa ma pun pe adunat pise Link spre comentariu
leo 17 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 claudiu ..pt inceput poti sa te ajuti si de colegi ..eu am componente folosite si pote iti trebuiesc ..pot sa ti le ofer gratis ..doar tu platesti transportul ..asta daca te intereseaza ce am eu Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Condensatori de calitate >> http://www.elforum.info/topic/89217-condensatoare-electrolitice-de-calitate/ Link spre comentariu
riderinblack Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Iar pentru alte componente de calitate iei legatura cu userul cristronic (sper ca am scris corect si nu l-am botezat....). Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Buna seara sunt amator in domeniul depanarilor de echipamente audio (mixere, amplificatoare) dar si monitoare LCD si as dori sa va intreb ce piese imi recomandati sa am tot timpul la indemana pentru efectuarea reparatiilor. Va multumesc De unde sunteti? Poate primiti ajutor de la un user din aceeasi localitate! Link spre comentariu
leoncris Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Daca esti depanator de ... ocazie , cumperi ce trebuie , atunci cand iti trebuie . Soc = bani blocati. Link spre comentariu
claudiu1990 Postat August 27, 2014 Autor Partajează Postat August 27, 2014 De unde sunteti? Poate primiti ajutor de la un user din aceeasi localitate! Sunt din Piatra Neamt claudiu ..pt inceput poti sa te ajuti si de colegi ..eu am componente folosite si pote iti trebuiesc ..pot sa ti le ofer gratis ..doar tu platesti transportul ..asta daca te intereseaza ce am eu Daca ati putea sa ma ajutati cu niste piese v-as fi foarte recunoscator. Eu sunt la inceput si orice ajutor e binevenit mai ales ca e din partea unor persoane cu experienta in domeniu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum