Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare amplificator

Vizitator Andrei Cristian

Postări Recomandate

Buna ziua,De o vreme vreau sa achizitionez acesthttp://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-amplificator-subwoofer-100w-p-5795

Problema ar fii alimentarea lui nu as da cateva milione pe un toroidal!

Am un transformator de 17v 4 A si mar interesa s fac o sursa numai buna pentru  cati amperi ii trebuie lui !

Sau daca sar putea alimenta la un alimnetator de laptop !

Astept sfaturi si pareri atat despre kit cat si despre alimentare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

E cu 2X 18-28 Vca

NU ma prea pricep la electro ,

Daca as gasii pe cineva sa imi lege toate firele si pentru alimentare si stand-by si mute si iesire si intrare !

NU vreau sa gresesc cu ceva sa se arda !

Eu stau in Baia Mare !

Editat de Andrei Cristian
Link spre comentariu

@Andrei Cristian kitul respectiv se alimenteaza simetric, adica iti este necesar un transformator cu 2 secundare simetrice cu priza mediana, avand tensiunile specificate de comerciant, ori traful tau are doar un secundar si asta destul de slab, nu ai ce sa faci cu el, si nici cu alimentatorul de laptop n-ai ce sa faci, vrei sau nu, iti trebuie un transformator specific, ai putea sa cauti pe forum la bazar/vanzari, se vand acolo tot felul de transformatopare, si destule la preturi accesibile, cauta si vezi ce gasesti si cum te intelegi cu comerciantul.

Referitor la legaturi si alte cele, avantajul acestui kit este ca vine cu totul necesar pe o singura placa, kitul ar trebui sa vina si cu ceva documentatie care sa explice legaturile electrice care in atare situatie devin destul de usor de facut. Cu ceva atentie ar trebui sa reusesti, eventual dupa ce iei kitul vii cu ceva poze clare aici si-ti indicam noi unde sa te legi cu tot ce trebuie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări