Vizitator alex9691 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Va salut! Cu ceva ani in urma am achizitionat un Generator asincron si aparat de sudat GSFS 5/160 400 fabricat de UMEB Intreprinderea de masini unelte Bucuresti in 1974, am luat numai generatorul adica motorul.. ...proiectul pentru care l-am luat nu mai este viabil...doream sa fac o eoliana dar studiind problema mai amanuntit mi-am dat seama ca ma depaseste problema.. Ce as putea sa fac cu acest mastodont care are 150 de kg..pana a ajunge la ultima solutie sa-l demontez sa recuperez conductorul de cupru ca sa-mi recuperez investitia! A lucrat cineva de pe aici la UMEB...aveti idee ce cantitate de cupru contine acest generator? Orice idee e binevenita! Va multumesc! Link spre comentariu
PINTI Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Cum adica " am luat numai generatorul adica motorul" ? Generatorul este o masina electrica iar motorul este alta masina electrica. Generatorul transforma energia mecanica in energie electrica si invers, motorul electric transforma energia electrica in energie mecanica. Sau numai cantitatea de cupru conteaza la aceasta postare si nici decum functiona acestor masini? Locatia la profil? Stima Link spre comentariu
Vizitator alex9691 Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Cum adica " am luat numai generatorul adica motorul" ? Generatorul este o masina electrica iar motorul este alta masina electrica. Generatorul transforma energia mecanica in energie electrica si invers, motorul electric transforma energia electrica in energie mecanica. Sau numai cantitatea de cupru conteaza la aceasta postare si nici decum functiona acestor masini? Locatia la profil? Stima Poate nu m-am exprimat eu corect...generatorul este antrenat de un motor pe benzina sau motorina..era, pt ca nu mai am acest motor , si mai mult de atata nu mai detin nici panoul electric cu aparatura lui..voltmetru..etc...deci detin numai generatorul, cel care antrenat indeplineste ori functia de generatoer asincron ori pe cea de aparat de sudat. Atasez o poza cu tot ansamblul similar dar mentionez ca eu detin numai generatorul.... a se observa fotografia alaturata... Link spre comentariu
PINTI Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 (editat) Nu am vazut nici o poza in postrea ta. Pune ceva poze si daca putem sa te ajutam ,o facem cu draga inima. Cu stima George. Pune-ti locatia la pofil. Editat August 26, 2014 de PINTI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum