Vizitator Claudiu Scaunas Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Am un amic care are o lustra cu telecomanda (leduri + becuri cu halogen pe 12v); A incercat sa puna in locul becurilor cu halogen, becuri cu leduri dar din momentul in care a pus un bec cu leduri telecomanda nu mai functioneaza decat la cativa zeci de centimetri ....(iar persoana in cauza e una "comoda" , ceea ce nu imi permite sa vad efectiv de unde e problema) Are cineva o sugestie de unde ar fi problema ? Link spre comentariu
one Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Si probabil becurile sunt niste chinezarii... In interiorul "becului" este un regulator de curent, exemplu http://i.stack.imgur.com/o1zp6.jpg acesta probabil creaza interferente cu telecomanda. Sa incerce sa puna si un bec mai "de marca" - cum ar fi Osram. Link spre comentariu
Vizitator Darylrobo Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Sau un filtru RF la alimentarea lustrei. Link spre comentariu
Vizitator Claudiu Scaunas Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 asta e telecomanda: http://images1.okr.ro/auctions/2009/10/09/240173011-1728513-175_175.jpg ...eu m-am gandit in prima faza sa incerc sa pun o punte de diode inaintea becului led sa vad daca se schimba ceva .... dar nu pot exclude posibilitatea sa fie un alimentator destept pe partea de 12v si care sa fie ametit de becurile led sau ca becurile led sa genereze un bruiaj RF pe acea banda... din discutie cica becurile au costat ceva, dar daca pun aparatul de masura pe el variaza ca si cum ar avea un condensator care se incarca/descarca ..... eu as pune un filtru daca as considera necesar inainte de partea de comanda dar ma gandesc ca are deja unul incorporat si nu ar rezolva nimic ....(nu mai tin minte cum sunt conectate modulele...) Link spre comentariu
one Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Cred ca mai bine schimbi telecomanda. Link spre comentariu
unuldinei Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Masurati bateria telecomenzii.Daca bateria aia e de 12V si tensiunea e ca vai de ea ? . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum