Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema putere masina de tuns!

Vizitator Đima Đima

Postări Recomandate

Vizitator Đima Đima

Am modelul acestei masini de tuns si am alimentato direct la 2.20 si au plesnit bobinele ... care ar putea sa imi dea si mie o schema cu bobinele puse exact cum ar trebui..! Am incercat sa leg un incarcator direct de motoras.. dar nu are putere sa invarta cutitul .. ce as putea sa ii fac ca sa aiba forta sa miste cutitele?Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GEO 53 BN

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai masina se poate alimenta si la 220V?Are aceasta posibilitate?Din ce vad eu nu se poate alimenta direct de la retea.Cred ca masina functioneaza cu acumulator sau baterii.Daca ai incercat sa o faci sa mearga cu incarcator, atunci e posibil ca incarcatorul sa nu aiba tensiunea necesara sau curentul debitat de incarcator este prea mic.De asemenea poate ca motorasul sa fie dus.Daca e cu baterii sau acumulator si ai dat 220V atunci acumulatorul sau bateriile, sigur au explodat.

Masina are cumva vreo mufa la care se poate conecta incarcatorul.Daca ai dat la mufa respectiva 220V atunci cred ca ai busit-o.Nu-mi dau seama despre ce bobine vorbesti.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Vizitator Đima Đima

deci masina e pe acumulator .. si trebuia sa o bag sa se incarce la 5v .. eu am bagat 2,20 si s-au facut scrum toate rezistentele.... Am alte rezistente dar nu stiu cum vin legatre!

Link spre comentariu

Acumulatorul nu a patit nimic?Cit despre rezistente,ce sa zic.Putin probabil ca cineva sa stie cum au fost legate si unde.Eventual cineva care are  o masina de acelasi fel sa te poata ajuta.

Completeaza-ti locatia la profil !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări