Vizitator bluebit Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 SalutareAm un kit de la Adelaida cu TDA7250. Merge perfect dar as vrea sa stiu daca exista vreo schema pentru punte sau vre`un inversor ..ceva.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Salut!Cauta la ''accesorii audio'' ca sunt cateva scheme de defazor pentru punerea in punte a amplificatoarelor.Succes! Link spre comentariu
Vizitator bluebit Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Mersi mult Vlad. Sper sa fac ceva. Link spre comentariu
MARLANU Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 acesta merge sigur Link spre comentariu
Vizitator bluebit Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Mersi mult pentru ajutor. Am facut un montaj cu TL072 si merge perfect. TDA`u l`am alimentat la +45/-45V (k la carte) si trazistoarele finale (MJ11032, MJ11033) separat la +60/-60V, plus TL072 defazor.....merge brici. Am un dif de diam 40cm de vreo 170W RMS/8Ohmi si vreau sa zic k il face praf amplifu :smt003. Cu temperatura n`am probleme, creste pana in 70 grade pe la 120W (am un cooler pe radiator). Calitativ ii destul de ok, nu suna k un STK dar se apropie...zic eu. Il recomand cu caldura celor care vor un aplificator de putere mare la un pret accepabil. Mersi inca o data si spor la munca mesterilor :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum