vasy_gsm Postat Noiembrie 18, 2004 Partajează Postat Noiembrie 18, 2004 Va rog sa i-mi spuneti si mie cum sa trag in banda un Tv. Roadstar CTV 1412XT/NS. Procesor : SDA 5535 A049: Integrat semnale mici NN 5099 K Mem.SMD 24c08 pe spate lipita. Am schimbat Filtru SAW cu un K2960 am intrat in maniu service cuo telecomanda de NEI si am mai adaugat o norma,adica acuma am BG si DK in meniul principal,dar sunet pe 6.5 Mhz tot nu este.Va rog sa i-mi spuneti ce mai trebuie sa modific,probabil in memorie dar nu stiu ce . Va rog mult... Link spre comentariu
Vizitator muresan Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 modul bistadard ai pus?ca altfel nu are cum sa mearga degeaba ai schimbat filtru Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 revista depanatorul nr 23 paginile 2-3 sunt prezentate sasiele de beko 12.4 si 12.5 care folosesc NN5099K , toate variantele Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Noiembrie 19, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Mersi TAVI asta era,si vreau sa zic ca acest TV nu merge cu modul bistandard,eventual Ton Paralel da dar vreau sa montez comp.lipsa pentru norma care nu are. Aveam nevoie de config. integratului Jungle... Inca odata Mersi mult... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum