Spitfire Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 mai am o intrebare am achizitionat o antena ATX-91 http://www.dipolnet.ro/antena_tv_uif_de_mare_castig_atx-91_A3710.htm + amplificatorul Lna 177 si o sursa de alimentare si prin bine si clar posturile care au mai ramas in analog ( unele au fost inchise ex realitatea ) . Ce tuner Dvb ar trebui sa imi iau cu sau fara decodare Mpeg-4 care este diferenta intre cel cu decodor si cel fara ? Nu cred ca mai exista vreun receiver DVB-T pe piata(nou) cu MPEG 2, toate sunt MPEG 4, ideea e sa fie DVB-T2, nu DVB-T1, acesta din urma, desi folosit inca e obsolete, nu permite transmisii la rezolutie HD. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Chiar daca transmisia analogica va disparea, omul tot va avea nevoie de antena ca sa receptioneze DVB-T. Link spre comentariu
oasisone Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Da, ATX-91 ala o sa fie bun si pentru DVB-T si pentru DVB-T2 si cine stie ce mai urmeaza, chiar si pentru bulgari:) Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 La 30 km de Bucuresti cel mai potrivit ar fi un receiver satelit+antena aferenta, Digi, Boom, dar presupune plata unui abonament lunar de vreo 25 lei...asta daca nu exista televiziune prin cablu in locatia respectiva. S-a decis deja cum va fi DVB-T in RO, va fi numai DVB-T2(singura varianta cu capabilitati HD, DVB-T1 e numai SD), dar desi emisia analoga va fi sistata pe 17 iunie, multiplexul DVB-T2 va incepe emisia doar in august-septembrie, deci in perioada de tranzitie puteti prinde doar DVB-T1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum