Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Antena Tv analog

Postări Recomandate

mai am o intrebare am achizitionat o antena  ATX-91  http://www.dipolnet.ro/antena_tv_uif_de_mare_castig_atx-91_A3710.htm  + amplificatorul Lna 177 si o sursa de alimentare si prin bine si clar posturile care au mai ramas in analog ( unele au fost inchise ex realitatea ) . Ce tuner Dvb ar trebui sa imi iau cu sau fara decodare Mpeg-4  care este diferenta intre cel cu decodor si cel fara ?

Nu cred ca mai exista vreun receiver DVB-T pe piata(nou) cu MPEG 2, toate sunt MPEG 4, ideea e sa fie DVB-T2, nu DVB-T1, acesta din urma, desi folosit inca e obsolete, nu permite transmisii la rezolutie HD.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danutz-

8

• Spitfire

4

• Den

3

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...

La 30 km de Bucuresti cel mai potrivit ar fi un receiver satelit+antena aferenta, Digi, Boom, dar presupune plata unui abonament lunar de vreo 25 lei...asta daca nu exista televiziune prin cablu in locatia respectiva.

S-a decis deja cum va fi DVB-T in RO, va fi numai DVB-T2(singura varianta cu capabilitati HD, DVB-T1 e numai SD), dar desi emisia analoga va fi sistata pe 17 iunie, multiplexul DVB-T2 va incepe emisia doar in august-septembrie, deci in perioada de tranzitie puteti prinde doar DVB-T1.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări