Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Practical Electronics for Inventors

Postări Recomandate

pentru că n-am găsit un thread mai potrivit, pun aici asta...este vorba de cartea din titlu, "Practical Electronics for Inventors".dincolo de titlul pompos se ascunde o foarte bună carte pentru cine doreşte să bage la cap bazele electronicii.evident că e în engleză, dar rar am citit o carte care să prezinte mai pe înţelesul oricui nişte teoreme destul de aride de fizică...(şi nu, nu vă faceţi iluzii: n-are nici un fel de scheme ultrasuperpupuextra, dar explică ca la copii de grădiniţă lucruri pe care cursurile de facultate se chinuie să le exprime cât mai alambicat posibil...)(@Tara, poate ar fi cazul să existe un thread cu cărţi/documentaţie dedicate începătorilor... asta am căutat pe tot forumul timp de 2 ore, că aici parcă nu-şi prea are locul...)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Tavi

1

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

bun, si ce este cu aceasta carte ? care e ideea ?se gaseste de cumparat undeva, e in format electronic, etc ... ?

... eu am luat-o de pe torrent... :yawinkle: şi mă entuziasmez greu când vine vorba de manuale, dar asta e altă mâncare de peşte...dacă aş avea o editură aş cumpăra urgent drepturile de traducere/distribuire în ro pentru asta (şi asta cred că spune totul despre calitatea informaţiilor din carte... există şi stuff purely mathematical, dar numai cât trebuie ca să poţi face nişte calcule relativ simple, însoţite de nişte fraze, vorba aia, in a plain and pure english ) :rolleyes:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări