MifTy Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 pentru că n-am găsit un thread mai potrivit, pun aici asta...este vorba de cartea din titlu, "Practical Electronics for Inventors".dincolo de titlul pompos se ascunde o foarte bună carte pentru cine doreşte să bage la cap bazele electronicii.evident că e în engleză, dar rar am citit o carte care să prezinte mai pe înţelesul oricui nişte teoreme destul de aride de fizică...(şi nu, nu vă faceţi iluzii: n-are nici un fel de scheme ultrasuperpupuextra, dar explică ca la copii de grădiniţă lucruri pe care cursurile de facultate se chinuie să le exprime cât mai alambicat posibil...)(@Tara, poate ar fi cazul să existe un thread cu cărţi/documentaţie dedicate începătorilor... asta am căutat pe tot forumul timp de 2 ore, că aici parcă nu-şi prea are locul...) Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 bun, si ce este cu aceasta carte ? care e ideea ?se gaseste de cumparat undeva, e in format electronic, etc ... ? Link spre comentariu
Vizitator megr3z Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 http://z21.zupload.com/download.php?fil ... path=13276 parola pt fisiserul rar> elforum Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2006 bun, si ce este cu aceasta carte ? care e ideea ?se gaseste de cumparat undeva, e in format electronic, etc ... ?... eu am luat-o de pe torrent... :yawinkle: şi mă entuziasmez greu când vine vorba de manuale, dar asta e altă mâncare de peşte...dacă aş avea o editură aş cumpăra urgent drepturile de traducere/distribuire în ro pentru asta (şi asta cred că spune totul despre calitatea informaţiilor din carte... există şi stuff purely mathematical, dar numai cât trebuie ca să poţi face nişte calcule relativ simple, însoţite de nişte fraze, vorba aia, in a plain and pure english ) :rolleyes: Link spre comentariu
DorinD Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Multumesc pt. carte. Banuiesc ca e scrisa de un tip care chiar se pricepe bine dac-a reusit sa explice bazele electronicii intr-un stil atractiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum