critix Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Salutare Am programatorul urmator facut de mine. http://www.elektronika.rs.ba/data/projekti/programatori/allpic/ Doresc sa programez un 16f877a cu ICSP, pic-ul fiind in montaj. Orice soft as folosi (winpic800, pigpgm, icprog) nu imi detecteaza picul. Daca scot pic-ul din montaj si il pun in programator, pot sa il programez fara probleme. Am deconectat si pinii RB6 si RB7 din montaj, dar degeaba. Cum as putea folosi programatorul cu icsp-ul? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 vezi sa aiba tensiune de alimentare de 5V pe placa unde ai pic-ul, sa nu ai un scurt pe undeva, verifica corectitudinea cablajul, traseelor. Link spre comentariu
critix Postat August 25, 2014 Autor Partajează Postat August 25, 2014 Sunt verificate traseele... exista tensiunea de 5v... Trebuie alimentat si montajul si programatorul, sau e de ajuns doar unul? Link spre comentariu
nico_2010 Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Vezi ca pinii conectorului ICSP de la programator nu sunt dispusi ca la conectorul ICSP normal (uzual folosit). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum