Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Top-shop disperati sa vanda leduri?

tim_matrix

Postări Recomandate

A luat cineva aceste becuri cu led-uri in valoare de 100 lei 2 buc?De la econimie pana la afacere si prosteala astia au sarit gardul mai departe. In disperare de cauza sa vanda niste becuri de 2 lei la 50 de lei buc acum au inceput sa minta ca platesti de 10 ori mai putin la facture de energie. Am vazut niste interviuri cu oameni platiti binenteles sa minta ca gata de acum platesc putin ba chiar deloc,mai ceva ca faza cu economizorul de energie cu condensatorul sub Capac.Nu se sesizeaza nimeni de teapa ca esti pacalit o data de pret pentru 2 becuri apoi constati ca nu ai cum sa platesti de 10 ori mai putin facture de energie.Omul crede ce indruga astia la tv.astia se bazeaza pe prostie si poate tine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GEO 53 BN

3

• albasete

3

• tim_matrix

2

• stefan94stefan

1

Pai la cat este laudat acel produs,se vorbeste 20-30 minute despre el  si cate exemple se dau ....multi oameni pun botul imediat mai ales cei in varsta...

Link spre comentariu

De Miracle Bulb e vorba? Pai aia chiar ca e fraiereala, sunt niste glume de 5 lei alimentate de la 2 baterii AA...

Cu becoledurile chiar platesti de 10X mai putin pentru iluminat, dar cu cele alimentate la 230V~, nu cu jucariile alea la baterii...

Link spre comentariu

e vorba de becuri cu led de 3w si ajung la 19 lei bucata, adica aproape dublu fata de unul luat din bazar. calitatea este aceeasi. consumul, intr-adevar, este de 10 ori mai mic in cazul iluminatului. nu se iau in considerare restul electrocasnicelor. pentru un om de la tara, care are doar iluminat, un frigider, si un radio, economia este substantiala, nu de 10X ci cam de 5X. totusi sa nu uitam ca intr-o gospodarie consumul este dat de electrocasnice, nu de iluminat. cu stima, eugen

Link spre comentariu

Multi isi dau seama ca daca vrei sa te chiorasti sa te vezi verde la fata si palid,poate ca platesti "mai putin" de 10X la curentul consumat doar la iluminat dar nu prosteala ca platesti de 10X mai putin la factura de energie. Aici este problema unde au gandit premeditat cum sa prosteasca lumea. Daca le spui o dau la intors banuiesc ca au textul pregatit deja dupa ce ti-au luat banii.Si asta cu economia valabil fata de un bec clasic cu filament nu fata de alte ecobecuri deja economice cum ar fi cele CFL nu? Iar daca chinazariile oarbe nu tin mult peste 1-2 ani iar dai 5 milioane pe 10 becuri sa le schimbi :)O sa spuneti pai da dar te scoti ba chiar merita deoarece in astia 2 ani ai platit mai putin de 10X adica ce mai inseamna 5 milioane!!!

Link spre comentariu

Dragilor, cu exceptia holului unde am 4 spoturi a cate 35 W / spot, folosesc becuri economice si un neon in bucatarie. Factura de curent variaza intre 60 si 80 lei / luna, in functie de AC, placa de par a fiica-mi si cat de des calca / spala sotia. Frigiderul si congelatorul sunt asa zisa clasa +AAA. Lumina este aprinsa numai la nevoie. In concluzie economia de curent se realizeaza individual. Am vazut si eu reclamele cu marea reducere de curent, dar astea sunt povesti de halit banii la creduli, asa cum sunt si cele cu alungatul insectelor, soarecilor, etc. Economia la factura o face fiecare singur, fara "pamblicarii" mincinoase. 

Editat de albasete
Link spre comentariu

Depinde ce consumatori are fiecare si cat de frecvent ii foloseste... Becoledurile cat si clasicele becuri economice isi fac simtita economia la cei care nu prea folosesc frecvent aragaz electric, masina de spalat samd. Mie certificatele verzi imi vin aproximativ 100lei, deci contravaloarea a 200kW la 2 luni, in medie 3kW/zi! Cate becuri cu filament as putea alimenta zilnic? Ledurile sunt pana la urma un moft, eventual lenea de a urca pe scaun sa schimbi un bec.

Link spre comentariu

Depinde ce consumatori are fiecare si cat de frecvent ii foloseste... Becoledurile cat si clasicele becuri economice isi fac simtita economia la cei care nu prea folosesc frecvent aragaz electric, masina de spalat samd. Mie certificatele verzi imi vin aproximativ 100lei, deci contravaloarea a 200kW la 2 luni, in medie 3kW/zi! Cate becuri cu filament as putea alimenta zilnic? Ledurile sunt pana la urma un moft, eventual lenea de a urca pe scaun sa schimbi un bec.

Vrei sa spui ca becurile cu filament sint mai putin consumatoare de curent decit becurile cu LED-uri?Eu nu as crede.Sincer.

In postul de fata, enumeri citiva consumatori, printre care si "aragazul electric" .Dupa stiinta mea nu stiu se existe asa ceva.Poate plita electrica.Aragazul functioneaza cu gaz sau GPL.

Sper sa nu te superi.

Link spre comentariu

Vrei sa spui ca becurile cu filament sint mai putin consumatoare de curent decit becurile cu LED-uri?Eu nu as crede.Sincer."  Depinde cati W are fiecare. Pe mine lumina becului clasic ma oboseste .

Link spre comentariu

Eu am becuri cu leduri, cu puterea de 9W,cu lumina calda.Vreau sa spun ca lumina data de becurile respective este, cred,la fel de intensa ca a unui bec clasic de 100W.Am optat pentru becurile cu lumina calda fiind ,cel putin pentru mine ,mai placuta decit a celor cu lumina rece.Chestie de obisnuinta.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări