Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony HT-XT1 face muting

Postări Recomandate

Are cineva acest aparat ?

Ma intereseaza pentru ca am unul care face muting din cand in cand , de capul lui, random, mai putin de 1 minut.

Dupa asta sunetul revine usurel, nu brusc la valoarea afisata.

Semnalul vine pe cablu optic de la un tv tot sony model 2014.

Alta chestie destul de suparatoare e ca in momentele publicitare unele reclame se aud mult prea tare. Cica are un procesor care recunoaste continutul si seteaza automan eq-ul la valori optime (pare ca s.f. dar asa scrie in cartea lui).

Cel mai mult deranjeaza mutingul aiurea in timp ce imaginea e perfecta. Ori tv-ul nu scoate corect pe optic, pana acum folosind iesirea de casti.

D'aia ma intereseaza opinii ale altor utilizatori, daca se gasesc. Referitoare la baza de sunet.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu o problema asemenatoare o aveam cu SONY DA-50ES cind dadeam sunet din iesirea optica spdif a placii de sunet din PC pe intrarea optica a lui Sony, exista un mute de citeva secunde pina intra sunetul cum trebuie, indiferent ca setam 44,1kHz sau 48kHz...

Link spre comentariu

Imi pare cam rau pentru ca arata bine si nu se auzea rau deloc, insa e naspa sa urmaresti o emisiune si brusc sa-ti dai seama ca a disparut sunetul si misca numai buzele vreo 40 sec, De pe bluraie vad ca nu face. O fi un produs care nu a ajuns la maturitate, O sa-l returnez. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări