Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce ziceti voi de asta are rost sa o fac?

Vizitator nustiupreamulte!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Mai întâi trebuie să înveți să folosești forumul . Nu deschizi mai multe topicuri pentru același lucru. Pui titluri sugestive - de exemplu ”Amplificator Baby AKSA ” și nu pui întrebările în titlu ci în conținutul subiectului.

Revenind la întrebare , dacă merită să o faci ... Păi , depinde ce urmărești . Dacă vrei să înveți - da , merită . E o schemă suficient de simplă ca să începi cu ea.

Link spre comentariu
Vizitator nustiupreamulte!

sincer pana ma invat sa folosesc forumul ca lumea mai trece ceva timp pt ca eu n-am internet acasa ci ma duc la un prieten

eu pana acum am facut unele chestii cum ar fi amplifica toare de semnal mic si fracventa joasa, unele teorii cu legea lui ohm {divizoare de curent}, invertoare. defapt cate ceva stiu si eu dar daca vad o schema al uni circuit nu stiu daca ar merge sau nu ca eu sunt patit cu unele chestii ca am cautat componentele si pana la urma nu mergea m-am dus la unul mai avansat si mi-a zis ca nu este OK schema

Link spre comentariu

În principiu schema e în regulă, chiar dacă e primitivă, cu excepţia rezolvării diferenţialului de la intrare, care nu are măcar o stabilizare simplă. De fapt toată schema e o simplificare extremă a alteia, sau a altora. C1,2 au valorile prea mici.

Editat de zal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări