Vizitator nustiupreamulte! Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 buna tuturor sunt elev la electronica si preamulte nu stiu si as vrea sa ma ajutati daca va rog!!! Link spre comentariu
UDAR Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 1. Să te ajutăm , la ce? 2. Vezi că există Secțiunea începătorilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Pana vine un moderator sa-ti mute topicul la locul potrivit, iti spun cu ce m-am format eu, printre altele, de pe la 15 ani; Practica Electronistului Amator-Adrian Bitoiu, Gh. Baluta, . Itcou, Iosif Lingvay Agenda Radioamatorului-Nicolae Dragulanescu Manualul Radioamatorului Incepator-Radu Ianculescu Manualul Radioamatorului-Mihai Tanciu, Ion Vidrascu Manualul Radioamatorului Incepator-Mihai Tanciu, Ion Vidrascu Constructii Elelctronice Pentru Tinerii Amatori- C. Boghitoiu Burta pe carte! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 In 2014, mai exista asemenea subiecte? Doua posibilitati: Ori DEMN de respect pentru cineva care vrea sa INVETE, si s-a trezit tirziu insa, NICIODATA nu este prea tirziu. Ori, ma abtin de la comentarii... Link spre comentariu
Postări Recomandate