Mar Postat Noiembrie 18, 2004 Partajează Postat Noiembrie 18, 2004 O mare problema.Am construit o schema in layout si nu stiu sa selectezmodul de cablare (dublu cablat sau monocablat) HELP :?: :?: :?: Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 18, 2004 Partajează Postat Noiembrie 18, 2004 Ai mai multe straturi active si nu stii sa treci de pe unul pe celalalt? Nu ai decat un singur strat? Cum ai "construit o schema in layout"? Parca se folosea Capture ptr construit o schema. Fii mai explicit.Cirip Link spre comentariu
Mar Postat Noiembrie 19, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Am realizat schema in capture,am introdus-o in layout dupa care am asezat componentele electronice.Cind ii dau sa faca traseele selectind "Auto-Autoroute-Board"realizeaza cablajul pe 3 straturi.Acum eu nu stiu sa selectez numarul de straturi care vor fi cablate si pentru printare nu stiu sa selectez doar componentele sau doar traseele top si botom (fata si verso). :? :? :? Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Nu am programul in fata, dar undeva in setinguri, parca e simbolul ca un grilaj, iti apar layerele si faci right clic, apoi properties si dai "enable routing" - no. Din pacate am dezinstalat Orcadul, dar parca asa se facea.Cirip Link spre comentariu
Mar Postat Noiembrie 20, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Multumesc, am rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum