Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare pic-uri

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

Ma bate un gand sa incep si eu sa fac montaje cu pic-uri programate de mine.

Problema mare este ca nu stiu de unde sa incep, am descarcat mplab (ultima versiune disponibila la download) + ceva compilator (xc8 daca nu ma insel....) dar imi prin urechile in el......

Pentru scrierea softului astept sa imi ajunga de la un coleg o clona de pickit2.

Rog colegii care lucra cu asa ceva sa-mi dea si mie ceva sfaturi de genul: folosesti softul X, acolo deschizi un proiect nou cu Y etc.

Nu ma trimiteti la topicul sticky despre programarea pic-urilor deoarece l-am citit deja si informatiile din el nu ma ajuta prea mult.

Nu vreau totul mura-n gura ci doar cateva sfaturi pentru a nu umbla dupa potcoave de cai morti.....

In principiu ma intereseaza cu pot scrie un softulet intr-un pic iar cu acel softulet sa aprind un led automat, sa se stinga daca apesi un buton etc. Sa vad bazele ca de restul (imbunatatiri)  ma ocup eu (am experienta destula in programare php + ceva bash si C).

Pic-uri disponibile "pe stoc" ar fi asa: 16f628a, 16f690 si 16f877.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări