palcu ion Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 daca sursa face probleme,cit de mari ,nu se arde bu instantaneu Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 salut colegi,ca sa nu mai deschid alt subiect mam gandit sa cer un ajutor de la dstra.este vorba de un tv tot de acelasi model care a suferit o interventie de catre un anume nepriceput cauzandui mai multe defecte printre care banuiesc ca sau schimbat conponente intre ele.deaceea va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv.multumesc anticipat celor care ma pot ajuta buna seara colegi am revenit cu aceeasi problema ca la primul tv de aceeasi model si anume legat de faptul ca mi se arde instantaneu finalul linii mentionez ca conzii de recuperare nu iam schimbat ca sunt buni,poate juca feste acesti conzi in tensiune?eu nu suspectez decat traful linii.va multumesc pentru rabdare. Daca este acelasi sasiu , de ce nu faceti proba cu trafo linii de la al doilea tv ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum