Radiotelegrafist Postat August 24, 2014 Autor Partajează Postat August 24, 2014 da lam vazut,sa vorbesc cu clientul sa vad ce zice(cat ceri?) Link spre comentariu
santamihai Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 35 RON plus taxele de transport. Link spre comentariu
tehtronics Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 -schimba mai intai C419,C430 si C420 -refa lipiturile la conectorul bobinelor de deflexie linii -nu mai pune 808, ci J6810 sau eventual MD1802FX Link spre comentariu
cristybadea Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 La aceste modele personal am montat D2499 si nu am mai avut probleme asta dupa ce am schimbat C-ul din alimentarea trafoo driver Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 24, 2014 Autor Partajează Postat August 24, 2014 dar cu un bu508d sau bu2508d merge?ca nu am aceste tranzistoare Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 salut colegi,ca sa nu mai deschid alt subiect mam gandit sa cer un ajutor de la dstra.este vorba de un tv tot de acelasi model care a suferit o interventie de catre un anume nepriceput cauzandui mai multe defecte printre care banuiesc ca sau schimbat conponente intre ele.deaceea va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv.multumesc anticipat celor care ma pot ajuta Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 salut colegi,ca sa nu mai deschid alt subiect mam gandit sa cer un ajutor de la dstra.este vorba de un tv tot de acelasi model care a suferit o interventie de catre un anume nepriceput cauzandui mai multe defecte printre care banuiesc ca sau schimbat conponente intre ele.deaceea va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv.multumesc anticipat celor care ma pot ajuta si nu poti sa dai pagina si sa o iei ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 dle elmar nu va inteleg la ce pagina va referiti. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Pag.1 a acestui topic. http://elektrotanya.com/nordmende_n2121cb_chassis_giii-08.pdf/download.html Editat Noiembrie 11, 2014 de leoncris Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) @santamihai va atasat schema pe prima pagina a acestui post...(defapt e linck-ul spre schema pe elektrotanya) dar...nu ati descarcat-o pe calculator atunci? Editat Noiembrie 11, 2014 de elmar Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 dle.leoncris nici nu stiu cum sa va multumesc,credetima ca in momentul cand am postat acest subiect legat de acest tv de la dstra am asteptat ca va venii salvarea ca de obicei.sa va dea dumnezeu sanatate. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 dle.leoncris nici nu stiu cum sa va multumesc,credetima ca in momentul cand am postat acest subiect legat de acest tv de la dstra am asteptat ca va venii salvarea ca de obicei.sa va dea dumnezeu sanatate. ce sa inteleg de aici ..ca m-am chinuit degeaba sa va explic??? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 dle elmar mam grabit si nu am mai apucat sa citesc ce sa postat pe prima pagina,oricum va multumesc ca mi-ati atras atentia unde a mai fost postata.o zi buna Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 buna seara colegi am revenit cu aceeasi problema ca la primul tv de aceeasi model si anume legat de faptul ca mi se arde instantaneu finalul linii mentionez ca conzii de recuperare nu iam schimbat ca sunt buni,poate juca feste acesti conzi in tensiune?eu nu suspectez decat traful linii.va multumesc pentru rabdare. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 scoateti finalul linii din placa si montati un bec intre c-e ...apoi verificati tensiunile sursei.. daca sunt bune schimbati c-urile electrolitice din driver linii si de pe tensiunea care alimenteaza traful linii...de fapt, ar fi bine sa verificati tot ce inseamna condensator electrolitic din sursa si baleiaj linii... cu esr-ul. atentie... si la ce final linii puneti ...ca e posibil sa fi nimerit tz.finale contrafacute... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum