Vizitator Krysti Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Am fost sapt trecuta la verisoara mea care si a luat un calc cu HDD de 200GB si i am instalat XP ul.Problema: in loc de hdd de 200Gb wind vede 130Gb am instalat partition magic 8 si nu mi vede nici o partitie ca am presupus ca mai are o partitie, am formatat iar windowsul si din nou aceeasi chestie,,,in bios imi arata hdd de 200gb , sa fie oare vreo setare din jumperi.....ce sa mai incerc? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 hardul era partiţionat înainte să instalezi XP-ul??dacă ai partiţionat cu cd-ul cu windoz... ăla nu vede mai mult de 100-120 de giga pe o singură partiţie... nici nu contează ce-i spune biosul, e "defect de fabricaţie"!!ia iso-ul de gparted, bootează cu ăla, şi vezi care-i treaba.dacă şi ăla zice că are 120 de giga, mai mult ca sigur că de 120 e... că aşa fac IT-iştii afaceri, când văd client fraier... mai ales de sărbători!!! Link spre comentariu
Vizitator tica007 Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 cd-ul tau de xp era fara service pack 2...ala vede maxim 128 de gb ..ia un cd cu sp 2 si se rezolva..am eu de 250 si la fel am patit prima data..sau..instaleaza xp fara sp 2 si dupa aia ii faci update pe net...si o sa iti vada si restul hard-ului! Link spre comentariu
Vizitator Krysti Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Cu cd ul de Windows cu service pack 2 am bootat, nu stiu daca era partitionat inainte sau nu..:(... cu ce cd sa bootez (ce program)?multumesc mult Link spre comentariu
GeX Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Personal iti recomand Hiren's Boot CD (ultimul este v8.6 daca nu ma insel, cauta pe oDC) care are pe el si sfantul fdisk, chiar unul mai evoluat de fapt.Deasemenea, e bine sa verifici sa ai totusi ultima versiune de BIOS la placa de baza respectiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum