pyu Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 mi-am facut un receptor pc pentru telecomanda, de la http://www.bobtech.home.ro... nu stiu daca am postat unde trebuie... pb este: montajul meu este alimentat doar in momentul in care ruleaza un program cum este de exemplu girder... cand inchid girder se duce alimentarea... softul de win vreau sa-l fac eu, si nu prea am idee ce trebuie sa fac pt ca seriala sa-mi alimenteza montajul... 10x Link spre comentariu
yo5oqa Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Pai alimentarea vine de pe pinul 4 al portului serial (DTR).Serialul are 2 iesiri, DTR si RTS, care sint comandate prin portul '3FC' astfel:DTR = byte.0RTS = byte.1... outport ($3FC, byte) ..., unde 'outport' se va inlocui cu instructiunea (procedura) corespunzatoare mediului de programare pe care-l ai. Link spre comentariu
pyu Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Pai alimentarea vine de pe pinul 4 al portului serial (DTR).Serialul are 2 iesiri, DTR si RTS, care sint comandate prin portul '3FC' astfel:DTR = byte.0RTS = byte.1... outport ($3FC, byte) ..., unde 'outport' se va inlocui cu instructiunea (procedura) corespunzatoare mediului de programare pe care-l ai.mediul de programare este C Sharp...stii cumva ce clasa si ce namespace trebuie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum