Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

immo off Solenza ECU Siemens

ardiles

Postări Recomandate

va salut!

imi poate da cineva o mana de ajutor in realizarea unui immo off pentru o Solenza cu ECU SIEMENS 32 sau 32N(citesc sigur sigur pe el cand ajung acasa).

ideea care este:

unchiul meu are o Solenza si care a luat un soc in mufa cu 90pini... daca misc de ea, munceste totul OK, daca scot penele intepenite intre mufa si tabla de acolo, nu mai alimenteaza pompa de benzina, nu recunoaste cheia...

Un bun cunoscator de pe Logan club, (Bogdan_cr), s-a oferit sa ma ajute insa trebuie sa merg personal la el, si el nu-i din aceeasi localitate cu mine...

tot el m-a sfatuit sa scot microchipul de pe un ECU(cel trosnit) si sa-l pun in cel ce vreau sa-l pun pe masina... nu stiu ce sa fac...

as vrea totusi sa incerc sa comunic cu acest ECU fara sa-l desfac, se poate face asta?(pe youtube am vazut ca unii au facut asta...)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ardiles

5

• dancostea2002

3

• kti

1

nu vad de ce va chinuiti cu cel defect.ecu sunt identice ca varianta software?daca da,trebuie sa-l virginizati pe cel nou (resetati),si imperecherea se va face automat la prima punere a contactului.virginizarea se poate face prin mai multe metode,fie pe programator,fie prin trecerea in bootmode cu GALLETTO.

Link spre comentariu

nu stiu sigur daca sunt identice dpdv software, stiu sigur ca provin ambele de pe Solenza...

din pacate nu m-am uitat sa vad ce varianta este, Siemens 32 sau 32N...

Link spre comentariu

virginizarea se poate face prin mai multe metode,fie pe programator,fie prin trecerea in bootmode cu GALLETTO.

pai, sa spunem ca aleg varianta virginizarii cu GALLETTO.

cum ma pot conecta la el, prin OBD? sau il alimentez pe el asa ca pe un banc de lucru, pe masa?

am doua cabluri usb-obd: un cablu KKL si un ELM327.... ma ajuta vreunul dintre ele?

un film unde zice ca virginizeaza un siemens 32, cu "multiECU-X" care cred ca este software propriu...

Editat de ardiles
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări