iuliantv Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 (editat) salutare televizor lcd bush IDLCD26TV07HD pe capacul de spate este scos in relief firma grundig dar pe interior este chassis beko Z1J190R-8 ,problema este in felul urmator,acest tv este adus din uk,toate bune si frumoase ceva condesatori schimbati si totul e ok,problema este in felul urmator,acest tv ramane unei doamne ceva mai in etate ce se incurca prin meniuri,deja ma sunat de 3 ori ca nu mai merge,de fiecare data aceasi problema,tv ul era dat pe dvb-t ,am accesat meniul service am setat si limba pe romana ,am dezactivat i dk L el fiind folosit pe cablu rds bg,am activat si hotel mode pentru a nu intra prin meniuri si sterge canale,problema e ca nu am gasit nici o setare de dvb-t,stie cumva cineva ce adresa trebuie modificata din meniul service ,eprom edit,pentru a dezactiva tunerul dvb-t ,momentan este exclus rescrierea memorie tv-ul este la propietar si ajunge mai greu pe la mine,dar este de luat in calcul si aceasta metoda ,un bin fara dvb-t, o alta buba e formatul imagini 4/3 16/9 care nu poate fi memorat si se face auto sau manual din buton telecomanda ,bine inteles ca si aceasta este interpretat ca defect de propietara,ca dece se strange imaginea,cred ca cunoasteti si dv acest fel de oamenii ce din cauza varstei nu inteleg anumite aspecte ale technicii moderne VA MULTUMESC Editat August 22, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 am accesat meniul service ,am dezactivat i dk L el fiind folosit pe cablu rds bg,am activat si hotel mode pentru a nu intra prin meniuri si sterge canale manevrele din citat nu au nici cea mai mica logica , ba chiar pot sa spun ca sint niste prostii fara seaman in lumea depanatorilor cu adevarat profesionisti ! iata ce trebuie facut ... 1-- avind in vedere ca exista inca in tara si bg , dar si dk , iar dvs n-aveti de unde sa stiti cum migreaza clientul in viitor de la un furnizor de cablu la altul , puneti mina si activati-i femeii ambele norme , adica bg si dk . 2-- dezactivati - i hotel mode , avind in vedere ca absolut toate firmele de cablu mai fac permutari de programe din cind in cind , iar clientul ,saracul , nu va putea sa-si ordoneze posturile pe analogic asa cum vrea inimioara proprie ...si va trebui sa va cheme mereu sa faceti dvs aceasta operatiune . 3-- se evita comutarea pe AUTO , si se trec toate posturile gasite pe 16/9 si se memoreaza . in felul acesta se scapa de acel deranjant auto-zoom la trecerea de pe un program pe altul . 4-- din cite stiu eu , dvb-t-ul nu se poate dezactiva absolut deloc . persoana in cauza trebuie sfatuita ori sa invete sa lucreze cu telecomanda si sa nu mai activeze acest av deloc .... ori , daca nu poate sau nu vrea sa invete , atunci sa vinda acest aparat si sa-si achizitioneze un alt aparat fara dvb-t . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 manevrele din citat nu au nici cea mai mica logica , ba chiar pot sa spun ca sint niste prostii fara seaman in lumea depanatorilor cu adevarat profesionisti ! iata ce trebuie facut ... 1-- avind in vedere ca exista inca in tara si bg , dar si dk , iar dvs n-aveti de unde sa stiti cum migreaza clientul in viitor de la un furnizor de cablu la altul , puneti mina si activati-i femeii ambele norme , adica bg si dk . 2-- dezactivati - i hotel mode , avind in vedere ca absolut toate firmele de cablu mai fac permutari de programe din cind in cind , iar clientul ,saracul , nu va putea sa-si ordoneze posturile pe analogic asa cum vrea inimioara proprie ...si va trebui sa va cheme mereu sa faceti dvs aceasta operatiune . 3-- se evita comutarea pe AUTO , si se trec toate posturile gasite pe 16/9 si se memoreaza . in felul acesta se scapa de acel deranjant auto-zoom la trecerea de pe un program pe altul . 4-- din cite stiu eu , dvb-t-ul nu se poate dezactiva absolut deloc . persoana in cauza trebuie sfatuita ori sa invete sa lucreze cu telecomanda si sa nu mai activeze acest av deloc .... ori , daca nu poate sau nu vrea sa invete , atunci sa vinda acest aparat si sa-si achizitioneze un alt aparat fara dvb-t . manevrele din citat nu au nici o logica pentru cineva care se pricepe sa navigheze in meniul unui tv,am facut aceste manevre pentru a scoate ori ce functie posibila din menu,pentru a evita eventuale alte navigari in menu ce pot da peste cap programele memorate si alte setari,prefer sa mai fac cate o plimbare la cca 6 luni si sa dezactivez hotel mode si sa rescanez canalele analogice dupa care sa reactivez hotel mode,decat sa-l dea peste cap propietara,cat despre zoom 4/3 16/9 dupa cum spuneam nu se poate memora,se poate face doar manual din una din tastele telecomenzii,cred ca pana la urma voi izola tasta av pentru a nu mai putea fi activa. va multumesc de raspuns ,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum