Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

z1j190r-8 dezactivare dvb-t

iuliantv

Postări Recomandate

salutare televizor lcd bush IDLCD26TV07HD pe capacul de spate este scos in relief firma grundig dar pe interior este chassis beko Z1J190R-8 ,problema este in felul urmator,acest tv este adus din uk,toate bune si frumoase ceva condesatori schimbati si totul e ok,problema este in felul urmator,acest tv ramane unei doamne ceva mai in etate ce se incurca prin meniuri,deja ma sunat de 3 ori ca nu mai merge,de fiecare data aceasi problema,tv ul era dat pe dvb-t ,am accesat meniul service am setat si limba pe romana ,am dezactivat i dk L el fiind folosit pe cablu rds bg,am activat si hotel mode pentru a nu intra prin meniuri si sterge canale,problema e ca nu am gasit nici o setare de dvb-t,stie cumva cineva ce adresa trebuie modificata din meniul service ,eprom edit,pentru a dezactiva tunerul dvb-t ,momentan este exclus rescrierea memorie tv-ul este la propietar si ajunge mai greu pe la mine,dar este de luat in calcul si aceasta metoda ,un bin fara dvb-t, o alta buba e formatul imagini 4/3 16/9 care nu poate fi memorat si se face auto sau manual din buton telecomanda ,bine inteles ca si aceasta este interpretat ca defect de propietara,ca dece se strange imaginea,cred ca cunoasteti si dv acest fel de oamenii ce din cauza varstei nu inteleg anumite aspecte ale technicii moderne VA MULTUMESC

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am accesat meniul service ,am dezactivat i dk L el fiind folosit pe cablu rds bg,am activat si hotel mode pentru a nu intra prin meniuri si sterge canale

manevrele  din  citat  nu  au  nici  cea  mai  mica  logica ,  ba  chiar  pot  sa  spun  ca  sint  niste  prostii  fara  seaman  in  lumea  depanatorilor  cu  adevarat  profesionisti ! iata  ce  trebuie  facut  ...

1--  avind  in  vedere  ca  exista  inca  in  tara  si  bg  , dar  si  dk ,  iar  dvs  n-aveti  de  unde  sa  stiti  cum  migreaza   clientul  in  viitor de  la  un  furnizor  de  cablu  la  altul ,   puneti  mina  si  activati-i  femeii  ambele  norme ,  adica  bg  si  dk .

2--  dezactivati - i  hotel  mode ,  avind  in  vedere  ca  absolut  toate  firmele  de  cablu  mai  fac  permutari  de  programe  din  cind  in  cind ,  iar  clientul ,saracul ,  nu  va  putea  sa-si  ordoneze  posturile  pe  analogic asa  cum  vrea  inimioara  proprie  ...si  va  trebui  sa  va  cheme  mereu  sa  faceti  dvs  aceasta  operatiune . 

3--  se  evita  comutarea  pe  AUTO , si  se  trec  toate  posturile  gasite  pe  16/9  si  se  memoreaza .  in  felul  acesta  se  scapa  de  acel  deranjant  auto-zoom  la  trecerea  de  pe  un  program  pe  altul . 

4--  din  cite  stiu  eu ,  dvb-t-ul  nu  se  poate  dezactiva  absolut  deloc .  persoana  in  cauza  trebuie  sfatuita  ori  sa  invete  sa  lucreze  cu  telecomanda  si  sa  nu  mai  activeze  acest  av deloc .... ori ,  daca  nu  poate  sau  nu  vrea  sa  invete , atunci   sa  vinda  acest  aparat  si sa-si  achizitioneze  un  alt  aparat  fara  dvb-t .  

Link spre comentariu

manevrele  din  citat  nu  au  nici  cea  mai  mica  logica ,  ba  chiar  pot  sa  spun  ca  sint  niste  prostii  fara  seaman  in  lumea  depanatorilor  cu  adevarat  profesionisti ! iata  ce  trebuie  facut  ...

1--  avind  in  vedere  ca  exista  inca  in  tara  si  bg  , dar  si  dk ,  iar  dvs  n-aveti  de  unde  sa  stiti  cum  migreaza   clientul  in  viitor de  la  un  furnizor  de  cablu  la  altul ,   puneti  mina  si  activati-i  femeii  ambele  norme ,  adica  bg  si  dk .

2--  dezactivati - i  hotel  mode ,  avind  in  vedere  ca  absolut  toate  firmele  de  cablu  mai  fac  permutari  de  programe  din  cind  in  cind ,  iar  clientul ,saracul ,  nu  va  putea  sa-si  ordoneze  posturile  pe  analogic asa  cum  vrea  inimioara  proprie  ...si  va  trebui  sa  va  cheme  mereu  sa  faceti  dvs  aceasta  operatiune . 

3--  se  evita  comutarea  pe  AUTO , si  se  trec  toate  posturile  gasite  pe  16/9  si  se  memoreaza .  in  felul  acesta  se  scapa  de  acel  deranjant  auto-zoom  la  trecerea  de  pe  un  program  pe  altul . 

4--  din  cite  stiu  eu ,  dvb-t-ul  nu  se  poate  dezactiva  absolut  deloc .  persoana  in  cauza  trebuie  sfatuita  ori  sa  invete  sa  lucreze  cu  telecomanda  si  sa  nu  mai  activeze  acest  av deloc .... ori ,  daca  nu  poate  sau  nu  vrea  sa  invete , atunci   sa  vinda  acest  aparat  si sa-si  achizitioneze  un  alt  aparat  fara  dvb-t .  

manevrele din citat nu au nici o logica pentru cineva care se pricepe sa navigheze in meniul unui tv,am facut aceste manevre pentru a scoate ori ce functie posibila din menu,pentru a evita eventuale alte navigari in menu ce pot da peste cap programele memorate si alte setari,prefer sa mai fac cate o plimbare la cca 6 luni si sa dezactivez hotel mode si sa rescanez canalele analogice dupa care sa reactivez hotel mode,decat sa-l dea peste cap propietara,cat despre zoom 4/3 16/9 dupa cum spuneam nu se poate memora,se poate face doar manual din una din tastele telecomenzii,cred ca pana la urma voi izola tasta av pentru a nu mai putea fi activa. va multumesc de raspuns ,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări