Vizitator ili Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 De curand mi-am cumparat un programator si un PIC 16F628 ...dupa cateva saptamani de documentare pe internet despre picuri, am scris un programel scurt care sa aprinda un led de pe portb ... schema asta este buna?... ma scuzati ca pun intrebari atat de "tampite" dar am tot cautat pe net si nu am prea gasit nimic ...despre aprinderea unui led cu 16f628 Link spre comentariu
sofian Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Schema este foarte buna poti pune intre pinul 4(MCLR) si masa un buton ptr reset Link spre comentariu
Vizitator ili Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 si atunci de ce nu se aprinde ledu ala?...ca am simulat programu ...si pe simulator merge... de programat e programat bine ca nu mi-o dat erori icprog-u.... Link spre comentariu
blackthorium Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 rezistorul de pe led sper ca nu e de 220k cum scrie acolo, pt ca daca e asa sigur nu o sa se aprinda Link spre comentariu
Vizitator ili Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 pai ...ba este ... ca am vazut o schema pe forum pe undeva ...cu 220 ... de care sa pun? Link spre comentariu
blackthorium Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 pai trebuie un rezistor de 220-330 omi nu cum zici ca ai pus 220 Komi Link spre comentariu
Vizitator ili Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 aaa...... vai ce tampit is .... mersi mult Link spre comentariu
Vizitator Mario_b Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Uau ce ochi ai... Eu m-am uitat la schema si nu mi-am dat seama ca era un K acolo... :tonqe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum