cometa Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 salutare am si eu o mare proble cu orcadu asta mai exact cu Layout-ulde cateva zile ma tat chinui sa imi scot la imprimanta un cablaj,insa eu vreau pt a face cablaj cu foto rezist negativ(traseele cu alb si ce trebuie sa corodez cu negru)sau daca are careva PRINTPCB ca am intzeles ca ash putea cu ala (cred ca ii ceva pt Orcad habar nu am)Va multzumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 există în driverele oricărei imprimante o opţiune de tipărire pe "video inverse".nu mă întreba de numele precis al opţiunii, că e diferit de la imprimantă la imprimantă... caută ceva care să inverseze culorile la tipărire (evident, numai când tipăreşti alb/negru!!!!) Link spre comentariu
cometa Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 imprimanta mea nu are ashea ceva sau poate nu am gasit eu oricum nu ar fi cea mai buna solutzie stiu ca sa poate sa scot din orcad exact cum imi trebuie insa nush de unde sa setez si eudaca stitzi careva va rog hell me Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 ai putea instala o imprimanta virtuala (de exemplu PDF995) si un program simplu de grafica (ge IRFANVIEW) si faci imaginea negativa...apoi listezi la scara1:1 vezi http://www.niqro.as.ro/smecherii_PC.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum