Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu orcad

cometa

Postări Recomandate

salutare am si eu o mare proble cu orcadu asta mai exact cu Layout-ulde cateva zile ma tat chinui sa imi scot la imprimanta un cablaj,insa eu vreau pt a face cablaj cu foto rezist negativ(traseele cu alb si ce trebuie sa corodez cu negru)sau daca are careva PRINTPCB ca am intzeles ca ash putea cu ala (cred ca ii ceva pt Orcad habar nu am)Va multzumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cometa

2

• niq_ro

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

există în driverele oricărei imprimante o opţiune de tipărire pe "video inverse".nu mă întreba de numele precis al opţiunii, că e diferit de la imprimantă la imprimantă... caută ceva care să inverseze culorile la tipărire (evident, numai când tipăreşti alb/negru!!!!)

Link spre comentariu

imprimanta mea nu are ashea ceva sau poate nu am gasit eu oricum nu ar fi cea mai buna solutzie stiu ca sa poate sa scot din orcad exact cum imi trebuie insa nush de unde sa setez si eudaca stitzi careva va rog hell me

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări