Vizitator Marius Augustin Costea Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 buna am acest sasiu care avea sursa arsa, am schimbat Q801, IC800, IC801, plus diodele care erau arse, acum ledul se aprinde rosu nu palpaie, in sursa se aude un (fluierat) am schimbat si C 819 fara rezultat, am probat si pe bec dar nimic, ce sfaturi imi dati multumesc Link spre comentariu
neculavasile Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 E postat tot ce trebuie stiut de probleme si depanare a acestui tip de sasiu ,te va ajuta la rezolvarea problemei Link spre comentariu
Vizitator Marius Augustin Costea Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 da am urmat toti pasi care sunt pe forum dar fara rezultat decand am reparat sursa am aceasi problema Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 da am urmat toti pasi care sunt pe forum dar fara rezultat decand am reparat sursa am aceasi problema am schimbat si C 819 fara rezultat, am probat si pe bec dar nimic Nu pot intelege, la inceput spui ca ai reparat sursa iar apoi ca probat pe bec, nimic. Apoi spui ca ai urmat toti pasii de pe forum. Eu am spus de cateva ori ca AK30 se incepe cu scoaterea MCR. Vad ca nu ai spus nimic de aceasta etapa. La scoaterea MCR trebuie sa se aprinda led-ul verde fara comanda ON. Etajul de linii sa fie dezalimentat(se scoate un capat 5,6 0hm/5W). Link spre comentariu
Vizitator Marius Augustin Costea Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 buna aceasta proba nu am executato imi poti da linkul cu discutia sau care mcr si care r trebuie scoase multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 http://www.elforum.info/topic/64270-sasiu-vestel-11ak30-defecte-si-rezolvarea-lor/ Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Sant poate sute de postari la acest sasiu. Daca nu stii inca ce este MCR, da cautare 11AK30 si fa singur o sinteza a defectelor mai des intalnite. De cate ori apare un nou depanator trebuie sa o luam iar de la Adam si Eva. Uite, sant 302 rezultate, crezi ca mai stiu unde am postat eu? Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 salut! ...mcr-ul este notat in schema cu D889(in sursa), dar scoate finalul de linii(BU808) si cupleaza un bec de 60-75w intre emitorul si colectorul acestuia. masoara ceva tensiuni si posteaza.succes! Link spre comentariu
cristybadea Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 salut! ...mcr-ul este notat in schema cu D889(in sursa), dar scoate finalul de linii(BU808) si cupleaza un bec de 60-75w intre emitorul si colectorul acestuia. masoara ceva tensiuni si posteaza.succes! Nu-lpuneti sa caute la infinit prin sursa degeaba,ca si asa pare nepriceput in electronica.Intradevar,MCR22 este notat pe sasiu D889 si este un tiristor in capsula de BC si este alimentat prin D802 din pinul 17 al trafo choper Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum